Tezos, Art Basel Miami Beach Show’da NFT Sergisi Hazırlıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tezos, Art Basel Miami Beach şovunda yer alacak bir NFT sergisi duyurdu. Sergi, üretken bir sanat platformu olan fxhash ile ortaklaşa yürütülecektir. Setin katılımcılara hiçbir yerde görülmemiş bir deneyim sunacağı söyleniyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Matematiksel Olasılığı ve Nadirlik Üzerindeki Etkiyi Keşfetmek

Art Basel Miami Beach şovunda Tezos, kendine özgü sürükleyici bir NFT sergisi sunacaktır. Ayrıca İnsanlar + Makineler: NFT’ler ve Sürekli Gelişen Sanat Dünyası başlıklı karşılaşma, en son sanatı, teknolojiyi ve kültürü inceleyecek ve ziyaretçileri NFT’lerini yerinde oluşturmaya ve basmaya davet edecek.

Üretken sanatın popülaritesi göz önüne alındığında, tema, bu yılki “Performance in Code: Deciphering Value in Generative Art” başlıklı Art Basel Miami Beach sergisinin ana odak noktası olacak. İnteraktif sergi, Tezos’un yüksek performanslı blok zincirinden güç almaktadır. Ayrıca üretken sanat platformu fxhash ile iş birliği içinde sergilenecektir.

Sergi, katılımcıları Tezos blok zincirinde basılan türünün tek örneği NFT paket servisi oluşturmaya davet edecektir. Galeri, diğerleri arasında Iskra Velitchkova, Matt DesLauriers, Helena Sarin ve Sutu (Stuart Campbell) dahil olmak üzere dünyanın en iyi üretken ve NFT sanatçılarından bazılarının eserlerinden bir tanesini sergileyecek.

Etkinlik, Alman sanatçı Mario Klingemann tarafından yaratılan türünün tek örneği bir deneyimle sona erecektir. Ayrıca ziyaretçileri katılmaya ve iş birliği içinde Tezos blok zincirinde yayınlanacak orijinal bir NFT hatırası oluşturmaya davet ediyor. Çevre ile fiziksel olarak etkileşime girerek NFT yapılacak. Bununla birlikte Klingemann’ın kodu soyut bir otoportre sanat eseri üretecek.

Serginin hedeflerinden biri, sürekli gelişen iki alan motivasyonel sanat kavramı ve NFT’ler konusundaki farkındalığı arttırmaktır. İnsan-makine iş birlikçi çabaları fikri, yaratıcılığın önemini ve sanat üretiminde aktif rol almanın önemini vurgular.

Tezos Hakkında Daha Fazlası

Tezos, tezzie olarak da tanınan dijital token Tez’i (XTZ) barındıran bir blok zinciri ağıdır. Bununla birlikte Tezos, diğer kripto para blok zincirleri gibi, kullanıcıların merkezi olmayan finans (DeFi), merkezi olmayan uygulamalar (dApp’ler) ve NFT’ler gibi projelere katılımını sağlar. Ayrıca kısa bir süre önce Manchester United, Tezos kullanarak ilk NFT koleksiyonunu bastı.

Yapay zeka sanatının, sinir ağlarının ve makine öğreniminin kurucularından biri Quasimondo olarak da bilinen Klingemann’dır. Algoritmalar ve yapay zeka kullanarak sistemler geliştiren ve inceleyen bir sanatçıdır. Özellikle insanların sanatı ve yaratıcılığı nasıl algıladığıyla ilgilenmektedir. Makinelerin bu süreçleri destekleyebileceği veya taklit edebileceği yolları araştırıyor.

Çalışmaları The Photographers’ Gallery, KM Karlsruhe, Centre Pompidou ve The Metropolitan Museum of Art gibi mekanlarda sergilenmiştir. “Sotheby’s”de başarılı bir şekilde müzayedeye çıkarılan ilk otonom yapay zeka makinesi, özellikle dikkat çekici olan Memories of Passersby I enstalasyonu sayesinde Mart 2019’da gerçekleşti. Klingeman’ın belirttiği gibi:

“Miami Beach’teki Art Basel’de Tezos NFT deneyiminin bir parçası olmak bir onur. Bu etkileşimli sergi, teknoloji ve insan yaratıcılığının karşılıklı etkileşimini ve üretken sanat sürecinin bir parçası olarak insanlar ve makineler arasındaki çizginin nereden geçtiğini inceliyor. Makine işin gövdesini oluşturabilse de, otoportre son derece insani bir şeydir, bu yüzden umarım bu araştırma insan doğasını, algısını ve kendini otomatik sistemlerle ifade eden her şeyi sorgular.”

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tezos, Art Basel Miami Beach Show’da NFT Sergisi Hazırlıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!