The Crypto Stars Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

The Crypto Stars NFT koleksiyonu, 3D sanatçısı Pierre Benjamin tarafından 333 benzersiz el yapımı NFT’den oluşmaktadır. The Crypto Stars Nedir? adlı konu başlığımızı NFXHaber olarak bu makalemizde cevap vereceğiz.

The Crypto Stars Nedir?

Crypto Stars NFT koleksiyonu, Pandeminin tam ortasında, 2021’in başlarında oluşturulmuştur. Özellikle Pierre Benjamin başlangıçta 15 Crypto Stars’tan oluşan küçük bir seri yaptı. Kısa bir zaman sonra bu koleksiyonun NFT alanında uzun vadeli bir başarıya sahip olabileceğini fark ederek, bütün bir koleksiyon oluşturdu.

Bu benzersiz koleksiyon, tarih boyunca hayranlık duyulan veya nefret edilen büyüleyici, çekici ve prestijli figürlere övgü niteliğindedir. Mona Lisa, Napolyon, Kleopatra, Cesar, Shakespeare, Albert Einstein. Sigmund Freud, Beethoven, Robin Hood, Tutankhamun, Loki, Pinokyo. Mozart, Frankenstein, İngiliz Kraliyet ailesi, Joan of Arc, Nefertiti gibi ikonik karakterler dizide yer almaktadır. Aynı zamanda Che Guevara, Nikola Tesla, Michelangelo. Nelson Mandela, Martin Luther King, Malcom X, Desmond Tutu ve daha fazlası bulunmaktadır. Buradaki amaç bu figürlerle alay etmek değildir. Amaç tamamen onları hiciv ya da karikatür olarak sunabilmektir. Proje tarihteki etki yapan etkili kişileri vurgulamakla ilgilenmektedir.

Projenin Yol Haritası:

Projede 3 özel baskı animasyonlu GIF Crypto Stars NFT’leri, bütün Crypto Stars kullanıcılarına ve 2021’deki başlangıcından bu güne projeyi destekleyen birkaç kişiye airdrop yoluyla gönderilecektir.

Özellikle Crypto Stars’ın fiziksel çerçeveli sanat eserleri için WL Spot, başka bir Premint.xyz (3 tanesi geliştirme aşamasında) aracılığıyla verilecektir. Bütün bunlar ayrı bir şekilde ve münhasıran WL olan Crypto Stars NFT kullanıcılarına satılacaktır.

Sahiplerinin Pierre Benjamin ile tanışmaları için katılabilecekleri özel gizli bir etkinliktir. Özellikle etkinlik esnasında, sadece Crypto Stars kullanıcılarına özel, ücretsiz bir Crypto Stars NFT’si kazanılacaktır. Ayrıca havadan indirilecek bir çekiliş yapılacak. Etkinlikten Crypto Stars’ın fiziksel heykelleri de sergilenecektir.

Kullanıcılarına ödül olarak sınırlı sayılarda imzalı baskı verilecektir.

Proje bahar 2023 son indirimi, Premint.XYZ WL aracılığı ile halka açıklanacaktır.

Projedeki koleksiyonun tam sürümünü kutlamak için son özel etkinlikler gerçekleşecektir. Bütün Crypto Stars NFT ve Fiziksel kullanıcıları, Crypto Stars NFT koleksiyonunun arkasındaki Sanatçı Pierre Benjamin’le tanışmaya davet edilecektir.

Fiyatı Nedir?

The Crypto Stars NFT projesi, Ekim 2021’de basılan 3333 NFT’lik bir koleksiyondur. The Crypto Stars NFT projesinin OpenSea koleksiyondan toplam 155 adet parça dijital sanat eseri mevcuttur. OpenSea verilerine göre proje koleksiyonuna ev sahipliği yapan kişi sayısı şu anda 96 olarak görülmektedir.

The Crypto Stars Nasıl Satın Alınır?

Şu anda bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcılar, koleksiyonun OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilir. Fakat koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların yapmaları gereken birkaç işlem bulunmaktadır.

Bu koleksiyonu satın almak isteyen yatırımcılar, öncelikle MetaMask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olması gerekmektedir. Çünkü MetaMask cüzdanı, OpenSea’de alım-satım yapmak için kullanılması gereken cüzdanlardan biridir. Özellikle cüzdan sahibi olunduktan sonra kişiler, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar ETH satın almalıdır. Daha sonra bu ETH’yi kripto para cüzdanına aktarılmalıdır. Özellikle ETH, NFT alımlarında en çok kullanılan kripto para birimi olmaktadır. Alınan ETH’yi cüzdanına aktaran kullanıcılar son adım olarak dijital kripto para cüzdanını OpenSea’ye bağlamalıdır. Kullanıcı bağlantı kurduktan sonra, dilediği NFT’yi seçip, satın alma işlemlerini gerçekleştirilebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
The Crypto Stars Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!