Twitter’ın kripto departmanının yöneticisi istifa etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kısa bir süre önce Elon Musk tarafından satın alınan Twitter’ın kripto departmanının başındaki isim olan Tess Rinearson, yaptığı yeni bir Twitter paylaşımında şirketten ayrıldığını duyurdu. Duyuru paylaşımında bir selamlama ve mavi kalp emojisi kullanan Rinearson, daha sonra hesabını gizledi. Almanya’nın Berlin şehrinde ikamet eden Rinearson, 1 yıldan uzun bir süredir Twitter’da çalışıyordu.  

Öte yandan; Twitter biriminin yöneticisi, henüz LinkedIn profilini güncellemedi. Rinearson, konuya ilişkin Twitter paylaşımında ise “Kripto ekibinin Twitter’da başlattığı her şeyle gurur duyuyorum ve sonuna kadar göremeyeceğim için üzgünüm” ifadelerine yer verdi. Şirkette hala çok fazla sayıda zeki ve düşünceli çalışan olduğuna işaret eden Rinearson, her zaman bu kişileri destekleyeceğinin de altını çizdi. 

Rinearson, pek çok kripto şirketinde “Mühendislikten Sorumlu Başkan Yardımcısı” olarak görev almıştı 

Aktarılan detaylara göre Rinearson; Twitter’dan önce Interstellar, Interchain ve Chain isimli kripto şirketlerinde “Mühendislikten Sorumlu Başkan Yardımcısı” olarak görev almıştı. Eski çalışan, Twitter ve Blogger’ın kurucu ortağı Evan Williams’ın “Medium” isimli internet sitesinde de mühendis olarak çalışmıştı. Site, Twitter’ın daha uzun metinlere izin veren reklamsız bir versiyonuydu.  

Elon Musk’ın Twitter’ı satın alımının ardından çok sayıda kişi toplu olarak şirketten ayrıldı veya işten çıkarıldı.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Twitter’ın kripto departmanının yöneticisi istifa etti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!