Warren Buffet’ın şirketi Berkshire Hathaway’den kripto uyarısı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın ikinci en büyük holding şirketi olan ve milyarder Warren Buffet tarafından yönetilen Berkshire Hathaway, yatırımcılarını “Berkshire” adını kullanan kripto sitesi ile ilgili uyardı. Şirket, kripto para komisyonculuğu yürüttüğünü iddia eden platformla hiçbir ilişkisi olmadığını dile getirdi. 2020’de kurulan internet sitesi, kendisini Teksas merkezli bir kripto para komisyoncusu olarak tanımlıyor ve kullanıcılarına kripto para madenciliğine yatırım yaparak tamamen pasif gelir elde etme fırsatı vadediyordu. 

Aktarılan detaylara göre; internet sitesinde, müşteri referansları da yer alıyor ve platform ABD, Birleşik Krallık, Kıbrıs ve Güney Afrika’da düzenleyici onayı aldığını iddia ediyor. Fakat bu ülkelerdeki iki düzenleyici kurumun adının, sitede yanlış yazıldığı görülüyor. Sitedeki e-posta formatı da Berkshire Hathaway’in formatıyla uyuşmuyor.  

Buffett, kripto para birimlerine şüpheli yaklaşımıyla tanınıyor

Öte yandan; Buffett, kripto para birimlerine yönelik şüpheli yaklaşımıyla tanınıyor. Berkshire Hathaway, “berkshirehathawaytx.com” bağlantılı siteden 17 Kasım Cuma günü haberdar olduğunu söylüyor. Konuya ilişkin açıklamada, “Bu internet adresine sahip olan kuruluşun, Berkshire Hathaway Inc. veya onun yönetim kurulu başkanı ve CEO’su olan Warren Buffett ile hiçbir ilişkisi yoktur” ifadeleri yer alıyor.  

Onlarca şirkete sahip olan ve 306 milyar doların üzerinde bir hissesi bulunan şirket, 1965’ten beri Warren Buffett tarafından yönetiliyor.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Warren Buffet’ın şirketi Berkshire Hathaway’den kripto uyarısı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!