Saw Games NFT Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saw Games NFT korkunç tatil köşede gizlenirken oldukça ürkütücü bir film serisi olan ve korku bilenlere kan donduran bir online oyun oynamaya davet ediyor. Saw Games NFT Nedir? adlı konu başlığımızı NFXHaber olarak bu makalemizde cevap vereceğiz.

Saw Games NFT Nedir?

Saw Games hayranları 3 harika tüyler ürpertici deneyimle şımartmak için, Autograph, Lionsgate Studios ve Twisted Pictures, Internet Game’le çabalarını birleştirdi. Ayrıca günde bir defa gelen, bulmacalar, ödüller ve acı içeren üç kanlı mücadele vardır. Cinayet dolu bu 3 günde korkusuz olanlar için heyecan verici bir güç testi olacaktır.

Eğer o kadar cesursanız, 24 Ekim’den Cadılar Bayramı gecesine kadar geçerli olan Saw Games Pass satın alıp, Saw evrenini keşfetmeye cesaret edebilirsiniz. Her biri 50 ABD Doları tutarındadır. Biletler ve kredi kartı, ETH ya da SOL kullanılarak satın alınabilmektedir. Ayrıca Magic Eden, Gamestop NFT ve İnternet Oyun pazarları aracılığıyla da satışa sunulmaktadır. SAW Games Pass, üç kanlı oyun oynamanıza izin verir:

Asit Banyosu, 31 Ekim 12:00 EST’den- 1 Kasım 12:00 EST’ye kadar mevcut olacaktır.

Kan Kovası, 2 Kasım 12:00 EST’den- 3 Kasım 12:00 EST’ye kadar mevcut olacaktır.

Yakma fırını, 4 Kasım 12:00 EST’den- 5 Kasım 12:00 EST’ye kadar mevcut olacaktır.

Saw Games Bileti, oyuncuları için her oyunda 3 kazanma fırsatı sunmaktadır. Aynı zamanda ne kadar çok pas satın alırsanız, kazanma şansınız da bir o kadar artmaktadır. Özellikle bir geçiş satın aldıktan sonra %100 sağlık kazanırsınız. Eğer her oyun için, hayatta kalmak istiyorsanız 3 denemeniz mevcut olacaktır. Bu 3 deneme ile birlikte oynamak için 24 saatiniz olacaktır.

Fiyatı Nedir?

SAW Games Pass NFT projesi, 24 Ekim 2022’de 1.77 SOL fiyatıyla basılan 97 NFT’lik bir koleksiyondur. Mevcut taban fiyatı ise 0.022 ETH’dir. Toplam hacmi ise şu anda 4 Ethereum olarak görülmektedir.

The Games Pass NFT projesinin OpenSea koleksiyondan toplam 3.4K adet parça dijital sanat eseri mevcuttur. OpenSea verilerine göre proje koleksiyonuna ev sahipliği yapan kişi sayısı şu anda 2.206 olarak görülmektedir.

Saw Games NFT Nasıl Satın Alınır?

Şu anda bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcıların, SAW Games Pass NFT’nin OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edilebilmektedir. Fakat koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların yapmaları gereken birkaç işlem bulunmaktadır.

Bu NFT koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, öncelikle MetaMask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olması gerekmektedir. Çünkü MetaMask cüzdanı, OpenSea’de alım-satım yapmak için kullanılması gereken cüzdanlardan biridir. Özellikle cüzdan sahibi olunduktan sonra kişiler, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar ETH satın almalıdır. Daha sonra bu ETH’yi kripto para cüzdanına aktarılmalıdır. ETH, NFT alımlarında en çok kullanılan kripto para birimi olmaktadır. Alınan ETH’yi cüzdanına aktaran kullanıcılar son adım olarak dijital kripto para cüzdanını OpenSea’ye bağlamalıdır. Kullanıcı bağlantı kurduktan sonra, dilediği NFT’yi seçip, satın alma işlemlerini gerçekleştirilebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Saw Games NFT Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!