Suudi Prens Al Waleed, Metaverse’de Yeni Proje Başlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Prens Al Waleed Bin Talal Al Saud liderliğindeki Al Waleed Philanthropies, metaverse üzerindeki gelişmelerini açıkladı. Girişim, kullanıcılara sınırsız kültürel ve dijital deneyimler sunulması için sanal dünyaları birbirine bağlamayı amaçlamaktadır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Al Waleed Metaverse Alanını Açıkladı

Metaverse alanı, uluslararası sınırlar boyunca her yıl anılan hoşgörü gününde canlı yayına girdi. Ayrıca UNESCO, hoşgörüsüzlüğün tuzaklarına ilişkin farkındalığı artırmak için 1995 yılında kurdu. İnisiyatif üzerine inşa edilen Prens, kültürler arasındaki zemini düzleştirmeye çalışıyor ve toplulukların birbirine tahammül etmesi için yollar buluyor.

Bu amaçla, mesajı gelecek nesil için dünya çapında yaymak için en son yıkıcı 3D teknolojisini kullanacak. Ayrıca Decentraland, metaverse merkezine ev sahipliği yapacak. Burada konuklar, farklı kültürleri bütünleştirirken geçmişleri betimleyen hikaye binalarında gezinebilirler.

Girişimin arkasındaki ilham, AP’nin kırk yıl önceki kuruluşundan bu yana komisyonundan geldi. AP, insanlar arasında hoşgörü geliştirmeye ve desteklemeye çalıştı. Al Waleed Philanthropies Genel Sekreteri Ekselansları Prenses Lamia bint Majed Al Saud, kuruluşun metaverse projesi hakkındaki görüşünü paylaştı.

Al Waleed’in Kurumsal Hedefleri

Princess Lamia’ya göre, Al Waleed Philanthropy kendini sınırları aşmaya ve zihinleri açığa çıkarmaya yönelik iş birlikçi çabaları serbest bırakmaya adamıştır. Dünyanın, insanların temel gelişmelerden haberdar olduğu açık olması gerektiğini söyledi. Bu nedenle AP, bu yeniliklerin bilgisi aracılığıyla insanlığa olumlu bir şekilde aktarmaya çalışıyor.

Ayrıca AP, gelişmiş bir kültür anlayışına ve sınırsız hoşgörüye doğru bir rota çizerken her zaman yeni fikirler arar. Prens, planlamak ve yapmak için çeşitli hayır kurumları, hükümet programları ve diğerleriyle ortaktır. Yoksulluğu azaltmak için ücret alın, gençleri ve kadınları güçlendirin, topluluklar oluşturun, etkilenen mağdurlar için afet teşvik programları tasarlayın ve kültürel koalisyonu teşvik edin.

Al Waleed Philanthropies, sosyal bir dürtüyle bir metaverse girişimi üstlenen ilk kişidir. Misyonu, hoşgörü, kültürel ilişkilendirilebilirlik ve fiziksel dünyadan dijital alana dahil olma müjdesini paylaşmaktır. Organizasyon, insanlığı güçlendirmek ve önemli hedefleri belirlemek için sürekli olarak yeni yöntemler ve teknolojiler araştıracaktır.

Özellikle Al Waleed, bu metaverse tabanını geliştirerek konsantrasyon alanlarını ortaya çıkaracaktır. Ayrıca planlarını merkez genelinde sergileyecek. Prens, insanlık için hayatı daha iyi hale getirmek için motive olmuştur. Bununla birlikte bu amacı varlıkları boyunca göstermiştir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Suudi Prens Al Waleed, Metaverse’de Yeni Proje Başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!