Adidas ilk Giyilebilir NFT Koleksiyonunu Tanıttı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adidas, NFT’ler olarak piyasaya sürülen sınırlı bir blok zinciri tabanlı sanal giyilebilen ürün koleksiyonunu tanıttı. Bununla birlikte koleksiyon, spor giyim şirketinin “Virtual Gear” adlı ilk NFT giyilebilen koleksiyonunu temsil ediyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Adidas Virtual Gear

Adidas, tweet’te yeni NFT koleksiyonunu “Geçmiş, gelecek, sanal, fiziksel, topluluklar, yaratıcılar, kültür ve kimliği birbirine bağlayan imkânsız silüetlerin seçici bir karışımı” olarak tanımladı. Ayrıca 16 parçalık koleksiyon, Mayıs ayında lanse edilen ve Faz 2’yi talep eden Into The Metaverse (ITM) NFT sahiplerine dağıtılan kapsül koleksiyonu sahiplerinin cüzdanlarında bulunmaktadır. Adidas Stüdyoları Başkan Yardımcısı Wykes-Sneyd şunları ekledi:

“Topluluğumuz ve içerik oluşturucu ekosistemimiz temelinde adidas, topluluk üyelerimiz için somut değere ve değişmez faydaya odaklanarak giyilebilir ürünlerimiz için yeni olasılıkların kilidini açmak üzere Web3’teki uygulanabilir her yardımcı programı, platformu ve deneyimi keşfedecek.”

16 benzersiz ceket, Adidas’ın Virtual Gear olarak bahsettiği yeni bir ürün kategorisinin parçasıdır. Ayrıca sanal avatarlar tarafından giyilmesi üzere tasarlanmıştır. Bununla birlikte PFP giydirme aracıyla erişilebilir ve geleceğe dönük özellikleri, diğer kimlik tabanlı ceketlerle birlikte çalışabilir olmalarını sağlar.

Virtual Gear Kapsüle Nasıl Sahip Olunur?

Mayıs 2022’de piyasaya sürülen 24.280 parçalık Adidas Originals Capsule NFT Collection’ın her sahibi, en yeni Virtual Gear koleksiyonundan ücretsiz bir rastgele ürün alacak. Yine de Kapsül NFT’lerini “yakmaya” karar vermedikleri sürece hangisinin olduğunu bilemeyecekler. Bu, onu Virtual Gear dijital giyilebilen ürün serisinden bir öğeyle değiştirmeye eşdeğerdir. Ayrıca kapsüllerini yakmadan tutarak üçüncü aşamaya kadar bekleyebilirler. Opensea Capsule NFT’ye sahip olmayan kişiler için Virtual Gear koleksiyonundan ürünler satacak. Adidas Originals Kıdemli Kıdemli Başkan Yardımcısı Nic Galway;

“Bir marka olarak, Adidas her zaman yaratıcılığın sınırlarını keşfetmek ve ötesinde olanı bulmak için sınırları zorlamakla ilgili olmuştur” “Ancak Web3, tasarımcılarımıza ve ortak çalışanlarımıza, markamızın artırılmış ve sanal dünyalarda nasıl temsil edilebileceğini hayal etmeleri ve yeniden hayal etmeleri için yeni bir çıkış noktası sunuyor.”

Ayrıca Adidas stüdyosunun Başkan Yardımcısı Erika Wykes-Sneyd açıklamalarda bulunmuştur. “Bu yeni özgünlük çağında bir işaret koyuyoruz. Şüphesiz topluluğa hizmet eden, ortaya çıkan stil ve kültürün kahramanları olan tedarikçileri ve koleksiyoncuları, değer yaratıcılarına fayda sağlayan ve sanal dünyaları bulanıklaştıran ifade ve fayda çeşitliliğini destekleyen bir işaret koyuyoruz.” açıklamalarında bulundu. Önümüzdeki hafta Adidas’ın Bored Ape Yacht Club, Mutant Ape Yacht Club ve Inhabitants’la ortaklıkları başlayacak. Ortak koleksiyonlardan PFP avatarlarının Adidas Virtual Gear koleksiyonunun ilk sürümünü giymesine izin verecek. Ayrıca PFP giydirme aracı yayınlayacak.

Topluluk, en başından beri Adidas’ın Web3 stratejisinin ayrılmayan bir parçası olmuştur. Ocak ayında, 3000 katılımcının girişlerini tek bir dev NFT sanat eserine yerleştiren Prada ve sanatçı Zach Liberman ile topluluk tarafından oluşturulan bir NFT oluşturdu. Bu hayır kurumu için açık artırmaya çıkarılırken, belirli yüzdesi 3000 içerik oluşturucuya geri döndü.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Adidas ilk Giyilebilir NFT Koleksiyonunu Tanıttı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!