Binance NFT Pazarı, OpenSea NFT’leri Öne Çıkaracak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance, bazı OpenSea NFT’lerin Binance NFT pazarında listeleneceğini duyurmuştu. Binance NFT pazarı artık mevcut koleksiyonların yanı sıra OpenSea’de ERC-721 standardını kullanan ilk 200 NFT serisini içerecek. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Binance, NFT Pazarına Yeni Özellikler Ekliyor

Şirketten yapılan açıklamada Binance ekibi, Binance NFT Marketplace’teki iyileştirmelerin ilk aşamasını başlatmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Bu iyileştirmeler, NFT varlıklarını daha erişilebilir hale getirecektir. Ayrıca çeşitli pazar yerleri ve blok zincirlerinde NFT’ler hakkında bilgi almak isteyenler için sorunsuz bir kullanıcı deneyimi yaratacaktır. Ek olarak, Binance NFT pazarında listelenen NFT’lere artık güncellenen platformda OpenSea’den NFT’ler katılacaktır.

Yeni gelişme, Binance’in kendisini lider NFT pazarı haline getirme misyonunda önemli dönüm noktasına işaret ediyor. Şirket, platformunu tüm kripto topluluğu için kapsamlı ve kullanıcı dostu NFT pazarına dönüştürmek için çalışıyor.

Binance’e göre, ERC-721 standardında ilk 200 OpenSea koleksiyonunun çoğu, borsa güncellemesinin ilk dalgasında pazarına eklenecek. Atılımlar meydana geldikçe, sonunda pazara daha da fazla zincir ve pazar dahil edecekler. Bununla birlikte satılık üçüncü taraf NFT’lerin bir listesi bulunmaktadır.

Binance NFT Pazarında NFT’ler Nasıl Bulunur?

Piyasadaki zincirler arası NFT listelerinden en son düşüşleri bularak başlayabilirsiniz. Aynı NFT’nin fiyatı pazar yerleri arasında farklılık gösteriyorsa, sistem pazar verilerini birleştirerek size en iyi fiyatı gösterir.

Aramanızı sınırlamak ve aradığınız NFT’leri bulmanıza yardımcı olmak için yeni filtreleri kullanabilirsiniz. En sevilen NFT’leri lider tablolarından kontrol etmek de mümkündür. Her NFT varlık kartında turuncu bir onay işareti bulunmaktadır. Bu amblem, doğrulanan ve doğrulanmayan koleksiyonları birbirinden ayırır.

[Oluşturuldu], [Toplanan NFT’ler] ve [Favoriler] kategorileri, NFT’lerini ve beğendikleri NFT’leri görüntülemek için beğendiğiniz bireysel içerik oluşturucu profillerini takip etmenize olanak tanımaktadır. En yeni kreasyonlarını görmek ve bayılacağınız bazı yeni parçaları keşfetmek için en sevdiğiniz sanatçıların profil sayfalarına bakılabilmektedir.

Binance, NFT’nin Benimsenmesine Öncülük Etmeye Devam Ediyor

Borsa, NFT’nin benimsenmesini farklı şekillerde teşvik ediyor. Son zamanlarda, Cristiano Ronaldo ile ortaklığının özel bir NFT koleksiyonuyla sonuçlandığını ortaya çıkardı. Bu koleksiyon bu yıl daha sonraki bir tarihte gala yapacak. Ayrıca şirket, NFT’nin benimsenmesini teşvik etmek de dahil olmak üzere çok çeşitli nedenlerle YG Entertainment gibi kuruluşlarla ortaklık kurdu.

Bu gelişmeler, Binance’in diğer zincirlerdeki projeleri kendi Binance Akıllı Zincirinden (BSC) birleştirme çabalarını gösteriyor. Ayrıca kripto alanını daha yüksek hızlarda döndürmek için gerekli olan karşılıklı güvenilirliğin ve çalışabilirliğin habercisidir. Bununla birlikte Binance’in kendi pazarındaki faaliyetleri hızlandırmak için diğer zincirlerin yeniliklerini nasıl birleştireceğini göreceğiz.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance NFT Pazarı, OpenSea NFT’leri Öne Çıkaracak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!