Sam Bankman-Fried, Twitter'daki tuhaf paylaşımlarına son verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz hafta iflas eden kripto para borsası FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried, FTX’te neredeyse 40 saat boyunca “Neler olduğunu” açıklayan tuhaf ve şifreli Twitter gönderilerini son 5 paylaşım ile sonlandırdı. 

Geçtiğimiz hafta iflas eden kripto para borsası FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried, FTX’te neredeyse 40 saat boyunca “Neler olduğunu” açıklayan Twitter gönderilerini son 5 gönderi ile sonlandırdı. 

SBF’nin Twitter’da paylaştığı olağan dışı gönderi fırtınası büyük ilgi gördü. Eski FTX CEO’sunun ilk Twitter gönderisi “What”, 15 Kasım öğleden sonraya kadar yaklaşık 6 bin defa ‘retweet’lendi.  

1) What

— SBF (@SBF_FTX) November 14, 2022

Bankman-Fried (SBF), yaşananları anlatmadan önce olayları hatırladığı kadarıyla anlatacağını söyledi. SBF’nin 15 Kasım sabahı paylaşmış olduğu 12. ‘tweet’te, “Bildiği kadarıyla, 11/7 sonrası hata potansiyeline sahip: a) Alameda’nın M2M yükümlülüklerinden daha fazla varlığı vardı (ancak likit değil!) b) Alameda, FTX Intl’de marj pozisyonuna sahipti. c) FTX US, tüm müşterilerin geri ödemesine yetecek kadar pozisyona sahipti Herkes bu konuda hemfikir olmayabilir” ifadelerini kullandı. 

SBF’nin Twitter gönderi dizisindeki anlaşmazlıklar kayda değer sayıdaydı. Kimi kullanıcılar, gönderilerin atına “Kapa çeneni ve hapse gir” ve “Hepsi yalan!” yorumlarında bulundu. Kimileri de “Her şeyi bir günde düzeltemezsin. Niyetin iyiyse, insanlar zaten sana arka çıkar” ifadelerini kullandı.  

.@elonmusk can we get this account deleted before these tweets are cited in court as evidence for how this fraudulent psychopathic liar tried to do “right by all the customers” till the last moment

— Hsaka (@HsakaTrades) November 15, 2022

Öte yandan Autism Capital resmi Twitter hesabı üzerinden bir ekran görüntüsü paylaştı. Ekran görüntüsünde FTX şirketinin Slack’teki bir çalışandan geldiği iddia edilen uzun bir mesaj yer alıyordu. Mesajda ise, “Sam, saygılarımla, bu yardımcı olmuyor. […] Tweet’leriniz, insanların hayatları mahvolmuşken şifreli bir şeyi ‘tweet’leme küstahlığına sahip olduğunuz için insanları daha da kızdırıyor” ifadelerin yer alıyordu. Mesajı yazan kimse, söz konusu ‘tweet’lerin FTX’ten haber bekleyen insanların arasında gerilim yarattığını belirtti ve devam etti: 

“Birçoğumuz seni idol olarak görüyorduk, ancak sen bizi hayal kırıklığına uğrattın.”

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sam Bankman-Fried, Twitter'daki tuhaf paylaşımlarına son verdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!