FTX Yacht Club Satışları, Keskin Şekilde Arttı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OpenSea istatistiklerine göre, Sam Bankman Fried’in düşüşüne bitişik olan FTX Yacht Club, 11 Kasım’da oluşturulmuştur. Eski kripto kralının bir internet sevgilisinden kötü adama ani kişilik değişiminden ilham alan bu varlıklar, 3 gün içinde 2.000’den fazla alıcıya sahip oldu. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

FTX Yacht Club’ın İşlem Hacmi ATH’lere Yükseldi

İflas eden FTX Yacht Club için NFT’ler önceki hafta 13.769 kez satılmıştır. Bu önemli ölçüde yüksek satış kayıtları, borsa ve yan kuruluşlarına olanlardan doğrudan bir tezat oluşturuyor.

En pahalı SBF NFT olarak listenin başında yer alan One Bankrupt FTX Yacht Club NFT, üç gün önce 1.261 dolardan satılmıştır. Toplamda, FTX Yacht Club’ın 2.129 sahibi var ve kümülatif olarak 6.969 NFT mevcut. Koleksiyon, Web3 ve kripto alanındaki en kötü felaketten çıktı. Bununla birlikte 130’dan fazla bağımsız varlığı kasıp kavurdu.

Yacht Club, son yedi gündeki işlem hacmi şu anda 300.000 doların üzerindedir. Ayrıca her bir token ortalama 24 dolardan satılıyor. Koleksiyon, Sam Bankman Fried’ı çeşitli yüzlerde resmediyor. Belirli bir karakter, kullanıcıların fonlarını kişisel kazanç için manipüle etmeye yönelik yasa dışı teşvikleri nedeniyle, halk figürünü bir palyaço olarak resmediyor.

NFT’ler şu anda iyi gidiyor gibi görünse de, toz nihayet yatıştığında zaman içinde bu iyi performansı sürdürmeleri, Bored Ape Yacht club ve Crypto Punks gibi sektör lideri projelere karşı rekabet etmeleri pek olası değil.

FTX Efsanesi Devam Ediyor

Geçtiğimiz birkaç ay içinde, eski FTX CEO’su Sam Bankman-Fried (SBF), kripto dünyasının etkili isimlerinden biriydi. Merkezde FTX kripto ticaret borsasına sahip kripto imparatorluğu, dünyadaki en büyük CEX’lerden biri haline geldi. Ancak bir hafta önce yatırımcıların, yaklaşık beş milyar dolar çekmeye çalışmasıyla işler kötüye gitti.

FTX, kullanıcılarının talep ettiği para çekme işlemlerini karşılayacak kadar likiditeye sahip değildi. O zaman kripto alanı, SBF’nin onları dolandırdığını ve saklama fonlarının bile onda olmadığını fark etti. Ayrıntıların halka açıklanmasından birkaç gün önce Binance, ana şirket FTX’in riskli yönetimini gerekçe göstererek FTT varlıklarının bir kısmını satmaya başladı.

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), FTX’in yaptıklarından duyduğu hayal kırıklığını Twitter’da dile getirdi. Binance, token sahiplerine kaybettikleri değerleri geri kazanma şansı vermek için tokenleri satın almıştır. Sonrasında bunları ölü bir cüzdana göndererek tüm LUNC işlem ücretlerini yakıyor.

O zamandan beri yeni içeriden bilgiler, destanın nasıl gittiğinin gerçek resmini çizerek su yüzüne çıkıyor. SBF’nin yatırımcıların parasını kullanarak Alameda Research’ü kurduğu söyleniyor. Yatırımcıların FTX’e emanet ettiği parayı yeniden yönlendirmede kullandığı bu varlık için yan kuruluşlar da kurdu. Sonunda planı işe yaramadı ve borsa, para çekme işlemlerini desteklemek için yeterli likidite olmadan kaldı.

Bu ayrıntıların ortaya çıkmasından sonra, SBF’nin bir kripto görevlisi olarak iyi imajı kötü bir karaktere dönüştü. İflas etmiş FTX Yacht Club’ın motivasyonu oldu. FTX’te hayat birikimlerini kaybedenler, daha iyi bir gün görmeyi umut edebilirler çünkü düzenleyiciler henüz yardımlarına gelmiyor.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTX Yacht Club Satışları, Keskin Şekilde Arttı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!