FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, İflastan Sonra Mevcut Durumu Açıkladı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

FTX eski CEO’su Sam Bankman-Fried, Cuma günü Bölüm 11 iflas başvurusunda bulunduktan sonra müşterilerini bir bütün haline getirmek için taze sermaye toplamayı planlıyor. Sam Bankman-Fried, amacının “likiditeyi artırmak, müşterileri bütünleştirmek ve yeniden başlamak” olduğunu iddia ediyor. Ayrıca kripto borsası FTX’teki mevcut likit, yarı likit ve likit olmayan varlıkları açıkladı. Bununla birlikte, FTX’in bir milyondan fazla alacaklısı olabilir ve kurumsal yatırımcılar FTX’ten çekiliyor.

FTX ftx ceo’su sam bankman-fried, i̇flastan sonra mevcut durumu açıkladı! 2

Sam Bankman-Fried, Likiditeyi Artırma Umudu

Sam Bankman-Fried, en yavaş tweet dizisinin bir parçası olarak 16 Kasım’daki son tweet’inde, kuşatılmış kripto borsası FTX’in likiditeyi artırmayı ve müşterileri bütünleştirmeyi planladığını açıkladı. Ayrıca, FTX’in -8 milyar dolarlık likit, 5.5 milyar dolarlık yarı likit ve 3.5 milyar dolarlık likit olmayan varlığa sahip olduğuna inanıyor. Bu muhtemelen başlıktaki son tweet olacak.

“Hepinizin bunu gördüğünüzü biliyorum, ama kabaca söylemek gerekirse, bugün işlerin geldiği yer burası. (BİRÇOK UYARI, VB.) Ve evet, belki de o 9 milyar dolarlık likit olmayan M2M, 9 milyar dolar (+ net 1 milyar dolar) değerinde değildir. OTOH bir ay önce 18 milyar dolardı; + 10 milyar dolar net.”

Önceki tweet’lerde SBF, FTX’in günde yaklaşık 10 milyar dolarlık hacim ve milyarlarca transfer gerçekleştirdiğini söyledi. Ancak, kaldıraç düşündüğünden daha fazlaydı ve piyasadaki çöküş likidite sıkışıklığına neden oldu. Bu nedenle, “likiditeyi artırmayı, müşterileri bütünleştirmeyi ve yeniden başlatmayı” planlıyor.

Sam Bankman-Fried, yatırımcılardan fon sağlayabileceğini düşünüyor. Ancak, başarısızlığına ve müşterilerin halihazırda orada olandan daha fazlasını alamayabileceklerine de katılıyordu. Bu arada, Softbank ve Sequoia dahil olmak üzere FTX yatırımcıları, kuşatılmış kripto borsasında yatırımlarını “sıfır” olarak işaretliyor.

Ayrıca, mevcut hedeflerinin temizlik ve şeffaflığa odaklanmanın yanı sıra müşterileri bir bütün haline getirmek olduğuna inanıyor. Müşterileri yatırımcılardan önce tutmayı planlıyor.

Three Arrows Capital’in kurucu ortağı Zhu Su, bu “varlıkları” Hollanda’daki bir müzayedede “kriminal işaret fiyatınızdan başlayarak ve alıcıların nerede ortaya çıktığını görün” şeklinde açık artırmaya çıkarmayı öneriyor.

FTX Dalgası Hızla Yayılıyor

FTX bulaşması yayılırken, birkaç kuruluş artık para çekme sorunları ve iflas bildiriyor. Kripto kredi kuruluşu BlockFi, FTX çöktüğü için iflas başvurusunda bulunmayı planlıyor. FTX Bahamalar, Bölüm 15 iflas koruması istiyor ve FTX Australia’nın lisansı, Avustralya Menkul Kıymetler ve Yatırımlar Komisyonu tarafından askıya alındı.

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, İflastan Sonra Mevcut Durumu Açıkladı!
Güncel Bir Dosyaya Göre FTX’in Bir Milyondan Fazla Kişiye Borcu Olabilir!
Bitcoin Madencisi Canaan, 3. Çeyrek Gelirindeki Düşüşe Rağmen Planlarını Genişletmeye Çalışıyor!
XRP Fiyat Analizi: Ripple Mayıs’tan Bu Yana İkinci En Kötü Haftalık Mumu Kapattı, Sırada Ne Var?
FTX Çöküşünden Sonra Borsalardan 8 Milyar Doların Üzerinde Bir Miktar Çekildi!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, İflastan Sonra Mevcut Durumu Açıkladı! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, İflastan Sonra Mevcut Durumu Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!