Nike, Yeni Dijital Topluluk Olan SWOOSH’u Başlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spor giyim markası Nike, sanal kreasyonları için blok zinciri destekli yeni dijital topluluğunu duyurdu. SWOOSH, Nike’ın 2023’teki ilk dijital koleksiyon lansmanının gidişatını belirleyecek. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Nike, SWOOSH’u Piyasaya Sürdü

Amerika merkezli uluslararası spor giyim devi Nike, üyelerine Web3 özellikli sanal kreasyonlar için bir platform sağlamak amacıyla yeni bir dijital kullanıcı odaklı topluluğu tanıttı. Ayrıca kurum yaptığı basın açıklamasında, yeni platformunun şampiyon sporculara ve sporun geleceğine hizmet edeceğini belirtti.

“Nike SWOOSH’u piyasaya sürüyor. Yeni dijital topluluk ve deneyim, Nike sanal kreasyonlarına ev sahipliği yapıyor. sporculara, yaratıcılara, koleksiyonerlere, tüketicilere geleceği tasarlamaları ve sahiplenmeleri için kapsayıcı, eşitlikçi bir yer sunmak için blok zinciri destekli teknolojiyi veya birçok kişinin “web3″ dediği teknolojiyi kullanıyor.”

Nike’a göre SWOOSH, kendi etki alanı olan welcome.swoosh.nike olduğu için “güvenli, güvenilir bir alandır”. Ayrıca SWOOSH’a katılım için kayıt şu anda beta aşamasındadır ve bu ay başlayacaktır.

SWOOSH Nedir?

Nike haber odası tarafından bildirildiği üzere SWOOSH, platform üyelerinin “sanal kreasyonlar hakkında bilgi edinmelerine ve bunları toplamalarına” olanak tanıyacak. Bunlar tipik olarak sanal ayakkabılar veya formalar içeren etkileşimli dijital nesnelerdir. Platformun topluluğu üyeleri, SWOOSH ile edindikleri yeni dijital koleksiyonlarını dijital oyunlarda ve sürükleyici deneyimlerde giyebilecekler.

Nike’ın SWOOSH’u daha ilgi çekici özellikler sunmaktadır. Bazı durumlarda topluluk üyeleri, Nike’ın yeni platformu aracılığıyla fiziksel ürünlere, sporculara ve tasarımcılarla yakın sohbetler gibi etkinliklere erişimin kilidini açabilirler. Önde gelen spor şirketi, yeni yaklaşımının tüketicilerle spor yaptıkları ve alışveriş yaptıkları her yerde buluşacağına inanmaktadır. Nike Virtual Studios Genel Müdürü Ron Faris, SWOOSH’un yeni dijital arenaya açılan kapı sunduğunu belirtti. Ayrıca Faris şunları ekledi:

“Web3 meraklıları için erişilebilir bir platformla geleceğin pazarını şekillendiriyoruz. Bu yeni alanda SWOOSH topluluğu ve Nike birlikte bir şeyler yaratabilir, paylaşabilir ve fayda sağlayabilir.”

Büyük Resim

Yeni girişimle Nike, “herkesin bu yeni dijital dünyanın bir parçasını toplayabilmesi, yaratabilmesi ve sahiplenebilmesi için Web3 deneyimini demokratikleştirerek sporun tanımını genişletmeyi ve geleceğine hizmet etmeyi” amaçlıyor.

Nike, yılın geri kalanının “olabildiğince çeşitli ve eşitlikçi bir topluluğa davet ederek” platformu büyüteceğini belirtti. Ayrıca kurum, Amerika Birleşik Devletleri ve belirli Avrupa ülkelerinden başlayarak bazı öncelikler verecektir. Bunlar çeşitlilik, eşitlik ve kapsayıcılık girişimlerinde desteklediği yerel topluluklar olacaktır. Ayrıca firma aktif katılıma hazırlamak için onlarla birlikte “beceri geliştirme” yapacaktır.

2023’te Nike, platformun topluluğu tarafından şekillendirilen ilk dijital koleksiyonunu piyasaya sürecek. İlk dijital koleksiyon çıktıktan kısa bir süre sonra üyeler, platform ile birlikte sanal ürün yaratma fırsatını kazanmak için bir topluluk yarışmasına katılabilecek. Bu kazananlar, birlikte yaratılmasına yardımcı oldukları sanal ürün üzerinde bir telif hakkı kazanabilecekler.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Nike, Yeni Dijital Topluluk Olan SWOOSH’u Başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!