Ethereum Haberleri: Vitalik Buterin, FTX Hacklenmesi Sırasında 3000 ETH Sattı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Ethereum (ETH) cüzdanının kurucu ortağı Vitalik Buterin’in geçen hafta sonu büyük miktarda ETH tokeni sattığı bildirildi.

Ethereum (ETH) cüzdanının kurucu ortağı Vitalik Buterin’in geçen hafta sonu büyük miktarda ETH tokeni sattığı bildirildi. Bir cüzdan takipçisi, Vitalik’in damping işlemlerinin devasa FTX kripto borsası Hack’i sırasında gerçekleştiğini bildirdi.

Ethereum ethereum haberleri: vitalik buterin, ftx hacklenmesi sırasında 3000 eth sattı! 2

Vitalik Buterin Neden Satış Yaptı?

MistTrack’e göre Vitalik, yaklaşık 4 milyon USDC karşılığında yaklaşık 3.000 Ethereum takas etti. İşlem, 12 Kasım’daki üç işlemde Uniswap V3’te gerçekleştirildi.

İlginç bir şekilde, Vitalik’in çöplüğü, kripto dünyası FTX hack ve kriziyle savaşırken geldi. Veriler, Ethereum’un o gün ortalama 1.261 $ fiyatla işlem gördüğünü gösteriyor.

ETH fiyatları son 7 gün içinde %18’den fazla düştü. Ethereum, basın zamanında ortalama 1.281 $ fiyatla işlem görüyor. Ancak fiyatları son 24 saatte %3 arttı.

Coingape, bir kripto borsası olan FTX’in, bilgisayar korsanlarının birden fazla işlemde 600 milyon doları aşan büyük bir saldırıya maruz kaldığını bildirdi. Para çekme işlemleri, bilgisayar korsanları tarafından Tether’den DAI’ye değiştirildi. Siber hırsızlar ayrıca StETH Solana, BNB, LINK, AVAX ve MATIC’i platformdan geri çekti.

Vitalik’in FTX Krizi Hakkındaki Yorumu

Biz kazarken, Vitalik aynı gün FTX’in son çöküşü hakkında yorum yaptı. MtGox olayının kabataslak göründüğünü ve kendini aklamak için asla çok uğraşmadığını vurguladı. Do Kwon’un Luna etkinliğini de ekledi.

Ethereum kurucu ortağı, FTX çöküşünün ve ilgili olayların tam tersi olduğunu ve uyumluluk erdem sinyalini tam olarak yerine getirdiğini iddia etti. Ayrıca, bunun EA veya SBF’nin de yoğun bir şekilde eğildiği bir ted konuşması için iyi bir görünüm olmadığını da sözlerine ekledi.

Ancak, SBF’nin FTX krizi piyasa çöküşünü tetikledi. Bu olay, sadece birkaç gün içinde kripto pazarından 100 milyar dolardan fazla kaybolmaya devam etti. Toplam piyasa değeri şu anda 854 milyar dolar.

Ethereum Haberleri: Vitalik Buterin, FTX Hacklenmesi Sırasında 3000 ETH Sattı!
Piyasa Analiz: Bitcoin, Musk ve Binance Tweetlerinden Sonra 17 Bin Doları Test Ediyor!
Michael Saylor: Bitcoin, FTX Çöküşünde Asıl Kazanan Olacak!
Dogecoin’in Devam Eden Huzursuz Ortamda Yükseliş Momentumunu Sürdürme İhtimalini Değerlendirmek!
Solana, Kripto Piyasaları Kan Kaybederken Bir Gecede Çok Önemli Bir Düşüş Yaşadı!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Ethereum Haberleri: Vitalik Buterin, FTX Hacklenmesi Sırasında 3000 ETH Sattı! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Haberleri: Vitalik Buterin, FTX Hacklenmesi Sırasında 3000 ETH Sattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!