Care Bears Avatarları Sandbox’a Geliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sandbox, oyun oynanıp SAND tokenleri kazanılması için kullanılabilen Care Bears Avatarlarının piyasaya sürüldüğü duyurulmuştur. Care Bears NFT’lerinin satışı, normal kullanıcılar için 15 Kasım 2022’de ve beyaz listedeki kullanıcılar için 24 saat önce başlayacak. The Sandbox ve Care Bears arasındaki iş birliği 2020’de başladı. O zamandan beri, Sandbox oyuncuları ve deneyim oluşturucular oyun dünyalarında temalı oyun içi varlıkları keşfedilip kullanabilmektedir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Koleksiyonun Avatarları

Care Bears, benzersiz özellikleri ve işlevleri olan sevimli görünümlü ve renkli dijital karakterlerdir. Koleksiyon, The Sandbox metaverse’de düzenlenen çeşitli etkinliklerde ve oyunlarda kullanılabilen 3060 benzersiz oynanan Avatardan oluşur. Her Avatar benzersizdir ve 100’den fazla el yapımı özellikle tasarımdan oluşur.

Bu 30’dan fazla tür, beş nadirlik seviyesi ve 10 özel tasarımla bugüne kadar oluşturulan en büyük Care Bears koleksiyonudur. Beş nadirlik seviyesi benzersiz, Web3, karışık, çok renkli, klasik ve özellik içerir. Ek olarak oyuncular, evrendeki yeni özelliklerin ve deneyimlerin kilidini açmak için Avatarları kullanabilirler.

Koleksiyondan NFT Avatarı satın alınması için oyuncular The Sandbox’ta bir hesap oluşturup avatarları basmak için yeterli SAND ve MATIC tokenleri tutabilmektedir. Avatarlar, The Sandbox’ın basım sayfasında basılabilmektedir. OpenSea pazarında para basma işlemi bittiğinde, 48 saat sonra Sandbox panonuzda görüntülenecektir.

Her Avatar 100 SAND tokenine mal olmaktadır. Genel satış 15 Kasım 2022’de başlayacak. Ancak beyaz listedeki kullanıcılar satışa 24 saat öncesinden erişebilmektedir. 13 Kasım 2022 saat 14:00’de bir anlık görüntü alındı. O zaman aşağıda belirtilen NFT’lerden herhangi birine sahipseniz, beyaz listeye alınmış bir kullanıcıysanız ve resmi para basma başlamadan 24 saat önce en fazla iki avatar basabilirsiniz:

Care Bears Bakımı

Sandbox LAND

Köpekler Avatarı

Kripto Avatar İnsanları

Steve Aoki’nin Avatarı

Kuniverse Avatarı

Twitter yarışmalarından birini kazanmak, NFT basmak için size erken erişim sağlayabilir.

İlk satıştan sonra oyuncular istedikleri kadar avatar satın alıp OpenSea pazarında satabilirler.

Care Bears Nedir?

Care Bears; video oyunları, kitaplar, oyuncaklar ve klasik animasyon TV dizilerini içeren 90’ların popüler franchise’ıydı. Ayrıca Care Bears’ın küresel distribütörü Cloudco Entertainment, favori animasyon karakterlerini The Sandbox metaverse’e getirmek için 2020’de The Sandbox ile ortaklık kurdu. Cloudco The Sandbox for Care-a-Lot krallığında yalnızca NFT’lerin hayranları için büyük dijital LANDS aldı.

Ayrıca Sandbox oyun geliştiricileri tarafından oluşturulan Care Bears’tan ilham alan dijital oyun içi varlıkları üretme ve dağıtma hakkına da sahiptir. Bu yıl, oyuncuların koleksiyon ile ilgili varlıklar oluşturduğu ve ödül olarak $SAND tokenleri kazandığı bir oyun düzenlendi. Buna ek olarak, oyuncular The Sandbox içindeki Care-a lot dünyasını keşfedebilmektedir. Bununla birlikte Avatarlarını diğer oyuncularla tanışmak, sohbet etmek, etkileşim kurmak, ilgi çekici yerleri ziyaret etmek ve mini oyunlar oynamak için kullanabilirler.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Care Bears Avatarları Sandbox’a Geliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!