Dogecoin’in (DOGE) Son ​​Düşüşü Gerçekten Bir Satın Alma Fırsatı Sunuyor mu?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Dogecoin’in (DOGE) 0.14 $ direncinden dönüşü, kripto piyasasındaki daha geniş belirsizliklerin ortasında son yükseliş modelini geçersiz kıldı. Sonuç olarak, meme parası, satış baskısında hafif bir artışa tanık olduktan sonra günlük hareketli ortalamalarına doğru düştü.

Bu arada, 0,07 dolarlık destek seviyesi 200 EMA’nın (yeşil) üzerinde bir toparlanmaya neden oldu.

Satıcılar Önceki Boğa Koşusunun Kazanımlarını Takip Etti

Dogecoindogecoin’in (doge) son ​​düşüşü gerçekten bir satın alma fırsatı sunuyor mu? 3

Son boğa koşusu, alıcıların üç haneli kazançlar kaydettikten sonra 0.11 $ işaretinin üzerine çıkmalarına yardımcı oldu. Ancak 0.14 dolarlık tavan, yeşil şamdanların çizgisini inandırıcı bir şekilde düzleştirdi.

Ortaya çıkan konsolidasyon, günlük zaman diliminde yükseliş flama yapısına işaret etti. Ancak piyasa genelindeki belirsizlikler, 0.11 $ işaretinin çok altında bir kırılmaya neden oldu.

200 EMA’nın üzerinde sürekli bir dalgalanma, Dogecoin alıcılarının daha fazla kaybı önleme çabalarını destekleyebilir. En son yükseliş eğilimi gösteren şamdan, alıcıların önümüzdeki zamanlarda 0,08 dolarlık desteği koruma şansını daha da teyit edebilir.

Bununla birlikte, son birkaç gün içinde Dogecoin hacminde düşüş eğilimi gösterdi. Günlük kazançlar, henüz yükseliş duruşunu güçlendirmek için yeterli satın alma baskısını teşvik edemedi.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) dengeye yakın dururken satıcılar için hafif bir avantaj sağladı. Alıcılar, uzun bir pozisyona girmeden önce, 50 işaretinin üzerinde ani veya potansiyel bir geri dönüşü beklemelidir.

Dogecoin’in MVRV’si Negatif Çıktı

Dogecoindogecoin’in (doge) son ​​düşüşü gerçekten bir satın alma fırsatı sunuyor mu? 4

DOGE’nin 30 günlük MVRV’si, ayılar için artan bir avantajı göstermek için son birkaç gün içinde negatife döndü. Bununla birlikte, son 24 saat içinde oran bir artışa işaret etti.

Fiyat hareketi henüz takip edilmedi. Her halükarda, alıcılar, grafiklerde sağlam bir yükseliş şansını gerçekten ölçmek için pozitif tarafa doğru potansiyel bir yakınlaşmayı izlemelidir.

Son olarak, köpek temalı madeni para, kral madeni para ile 30 günlük %54’lük bir korelasyon paylaştı. Bu nedenle, Bitcoin’in hareketine göz kulak olmak bu teknik faktörleri tamamlayacaktır.

Dogecoin’in (DOGE) Son ​​Düşüşü Gerçekten Bir Satın Alma Fırsatı Sunuyor mu?
Piyasa Analiz: FTX Borsası İflasını Duyurdu, Kripto Çöküşü Yaklaşıyor mu?
Tron Kurucusu Justin Sun, FTX Satın Alımının Mümkün Olduğunu Söyledi!
Bitcoin Analiz: Zincir Üzeri Veriler Bitcoin (BTC) İçin Uyarı İşaretleri Gösteriyor!
Bitcoin, ABD Enflasyonu Beklenenden Daha İyi Olurken 18 Bin Dolara Doğru Yükseldi!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Dogecoin’in (DOGE) Son ​​Düşüşü Gerçekten Bir Satın Alma Fırsatı Sunuyor mu? ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dogecoin’in (DOGE) Son ​​Düşüşü Gerçekten Bir Satın Alma Fırsatı Sunuyor mu?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!