PlayMining Yeni P2E Oyununu Çıkartıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Graffiti Racer, eğlence şirketi Web3 PlayMining’in GameFi Play-to-Earn (P2E) ekosistemine yönelik oyununun en son sürümüdür. Graffiti Racer kullanıcıları, PlayMining’in NFT pazarında kullanılabilen DEAPcoin ($DEP) tokenleri kazanabilirler. Bu, PlayMining kitaplığındaki diğer tüm oyunlar için aynı oluşumdur. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

PlayMining Oyunu Graffiti Racer

Graffiti Racer’da kullanıcılar “NFT sayfasından” karakterleri dayanıklılık, hız ve kullanım özellikleriyle renklendiriyor. Karakterler renklendirildikten sonra zorlu parkurlarda heyecan verici yarışlara katılabilirler. En yüksek puana sahip oyuncular, ek NFT Sayfaları satın almak için kullanılabilen ödüller alır. Ayrıca karakterler oynayarak seviye atlayabilmektedir. Bunu yapmak için NFT’leri toplamaları gerekiyor ve daha nadir olanlar daha güçlü becerilere sahiptir.

Graffiti Racer’ın renklendirme ve yarış kombinasyonu, Kozo Yamada’ya göre “oyuncuların seveceği yepyeni bir NFT oyunu türüdür”. Yamada, PlayMining’in arkasındaki şirket olan Digital Entertainment Asset’in (DEA) CEO’su ve kurucu ortağıdır. Ayrıca PlayMining oyunlarının genellikle yetişkinlere ve öğrencilere hitap ettiğini kaydetti. İkincisi, özellikle yoğun programlarının ortasında gündelik, rahatlatıcı eğlenceyi takdir eder.

Finansal Eşitsizliklerin Ele Alınması

Oyun endüstrisi, geliştiricilere ait olan önemli miktarda parayı alıp daha sonra distribütörlere ve diğer üçüncü taraflara vermekle ünlüdür. Örneğin Apple, PlayStation, Nintendo ve Microsoft dahil olmak üzere büyük dağıtım kanalları, her işlemin yaklaşık %30’unu alır.

PlayMining’in ana hedeflerinden biri, fikri mülkiyetten para kazanılması için daha eşit bir mekanizma geliştirmektir. Bunu, blok zinciri teknolojisini kullanarak ve tüm ağın sorunsuz çalışmasını sağlamak için çok daha düşük ücretler alarak yapar. Bu, satın almaların blok zinciri tarafından izlendiği PlayMining NFT pazarında görülebilmektedir.

Benzer şekilde, hayran sanatçılara ve fikri mülkiyetin hak sahiplerine telif ücreti ödenmektedir. Şimdiye kadar dokuz milyon SG doların üzerinde telif ücreti ödeyen platformda yaklaşık 100 sanatçının eseri yer aldı.

PlayMining Platformu, Oynayarak Kazanılan Oyunlara Rekabet Avantajı Sağlıyor

DEAPcoin, şu anda Japonya Finansal Hizmetler Ajansı tarafından tanınan ilk ve tek P2E tokenidir. Bu nedenle PlayMining, platformunda yayınlanan oyunlara dahiyane bir rekabet avantajı sağlar. PlayMining’in genellikle tanınan kişilerin NFT’lerini içeren NFT pazarı, DEAPcoin için çeşitli kullanım örnekleri sunmaktadır. Örneğin PlayMining, popüler Japon video oyunu ve anime serisi Fairy Tail, Final Fantasy ve Dragon Quest’in yaratıcılarının eserlerine yer verdi.

DEA’nın diğer CEO’su ve kurucu ortağı Naohito Yoshida, daha fazla “sahada rekabet” görmek istiyor. Bu, Japonya’da ve diğer ülkelerde “P2E oyunlarının tanınmasına” yardımcı olacaktır. Graffiti Racer’a ek olarak PlayMining platformunda sıradan oyunculara uygun başka P2E oyunları da vardır. Bunlar Job Tribes, Cookin’ Burger ve Menya Dragon Ramen’dir. İkincisi, Fly Penguin Studios tarafından yaratıldı ve Ekim 2022’nin başlarında piyasaya sürülmüştür.

PlayMining NFT oyun platformunda harici olarak oluşturulan ilk oyundur. PlayMining, çok yönlü bir çevrimiçi ekosistem sunarak kendini farklı kılar. Burada, bağımsız oyun yaratıcıları, sağlam bir NFT pazarı ve öngörülen metaverse yeteneği tarafından desteklenen yeni fikri mülkler (IP’ler) üretebilir.

DEA Hakkında

Digital Entertainment Asset Pte. Ltd (DEA), Ağustos 2018’de kuruldu. Singapur merkezli küresel bir GameFi ve metaverse platform şirketini temsil ediyor. PlayMining NFT oyun platformu, PlayMining NFT pazarı ve PlayMining Verse metaverse projesi, Play to Earn ve DEAPcoin geliştiricisi DEA tarafından yönetilmektedir.

Firmanın eş CEO’ları Naohito Yoshida ve Kozo Yamada, başarılı başlangıçlar oluşturmak için onlarca yıllık birleşik deneyime sahiptir. Üç halka arzı tamamladılar ve popüler video oyunları yaratmanın yanı sıra çevrimiçi TV şovları üretme konusunda uzmandırlar.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
PlayMining Yeni P2E Oyununu Çıkartıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!