Mercedes F1 takımı, Brezilya GP’sinde FTX sponsorluğunu sürdürecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mercedes-AMG Petronas Formula 1 takımı, FTX sponsorluğunu sürdüreceğini duyurdu.

Bahamalar merkezli kripto para borsası, geçtiğimiz hafta sonundan beri epey zorlu günler geçiriyor. Binance’in FTX Token’larını (FTT) satacağını duyurmasıyla başlayan süreç, FTX’i iflasın eşiğine kadar getirdi.

Yine de Mercedes, ilk kripto para ortağı olan FTX ile sponsorluk anlaşmasını sürdürmek istiyor. Mercedes, Reuters’ın haberine göre bu hafta düzenlenecek Brezilya Grand Prix’sinde araç giydirmelerinde FTX logolarına yer vermeye devam edecek.

FTX ve Mercedes, geçtiğimiz yılın eylül ayında uzun vadeli sponsorluk anlaşması imzalamıştı. Anlaşma kapsamında borsanın logoları araçlarda, pilot tulumlarında, takım garajlarında ve tırlarında yer bulmuştu. Ayrıca FTX Pay entegrasyonu gibi stratejik girişimler de planlanıyordu.

Mercedes sözcüsü, borsanın mevcut durumu değerlendirilmeye devam ederken logoların kalacağını açıkladı.

FTX krizden çıkabilecek mi?

FTX’in yaşadığı ciddi likidite krizine dikkat çeken, rakip borsa Binance’in CEO’su Changpeng Zhao oldu. Her iki borsanın da CEO’su, Twitter üzerinden karşılıklı ithamlarda bulundular.

İlginizi çekebilir: Kripto topluluğu Binance ve FTX’in açıklamalarıyla çalkalanıyor

Binance, geçtiğimiz günlerde likidite krizi gün yüzüne çıkan FTX’i satın almak için anlaşma imzaladıklarını duyurdu. Ne var ki Binance, kısa süre sonra bu anlaşmadan çekildi.

FTX için işler bu noktadan sonra daha da kritik hale geldi. FTX, mevcut durumda likidite krizini aşmak için sermaye arıyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Mercedes F1 takımı, Brezilya GP’sinde FTX sponsorluğunu sürdürecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!