FTX US, CCI’den ayrıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerika Birleşik Devletleri merkezli kripto para borsası FTX US, kripto savunuculuk grubu Kripto İnovasyon Konseyi (CCI)’deki pozisyonundan ayrıldı.

CCI CEO’su Sheila Warren, 10 Kasım’da Cointelegraph’a yaptığı açıklamada konseyin, FTX US’nin grubun üyesi olarak istifasını kabul ettiğini söyledi. Firmanın ayrılışı, kripto borsası FTX’in likidite sorunları bildirmesinin ardından gerçekleşti ve bu da piyasada oynaklığının yanı sıra küresel düzenleyicilerle milletvekillerinin endişelenmesine yol açtı.

Warren, “Gerçek bir inovasyon meydana getirmek adına kullanıcıları koruyan ve yeniliği güvence altına alan bir düzenleme oluşturmak için çalışmaya kararlıyız. Bu haftaki haberler herkesi şok etti, diğer taraftan topluluğun bir araya geldiğini de gördük. Politikaları doğru şekilde yapmak için tarihi bir fırsat elimize geçti,” ifadelerini kullandı.

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, FTX ABD’nin, küresel borsanın karşı karşıya olduğu likidite sorunlarından finansal olarak etkilenmediğini söyledi. Bununla birlikte, ABD borsası ayrıca web sitesinde alım satımların birkaç gün içinde durdurulabileceğini duyurdu ve kullanıcıları istedikleri takdirde pozisyonları kapatmaları konusunda uyardı.

İlginizi Çekebilir: Kripto için yapılan anketler ABD ara seçimlerinin sonucunu etkileyecek mi?

Nisan 2021’de kurulan CCI, Andreessen Horowitz, Block, Coinbase, Electric Capital, Gemini, Fidelity Digital Assets, Paradigm ve Ribbit Capital gibi şirketlerin birleşiminden oluşuyor. Savunuculuk grubu, milletvekillerini kripto ve blokzinciriyle ilgili konularda desteklemek amacıyla ABD hükümetindeki bazı kişileri işe aldı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTX US, CCI’den ayrıldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!