FTX kurbanı Deepak.eth NFT koleksiyonlarını satışa çıkardı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blokzincir altyapı şirketinin kurucusu, internetteki adıyla Deepak.eth, Twitter’da NFT koleksiyonunu satışa çıkardığına dair bir gönderi paylaştı. 

Deepak.eth, paylamış olduğu Twitter gönderisinde koleksiyonun ya en yüksek tekliften satılacağını ya da sahip olduklarının yüzde 80’inin satacağı bir kısmi DAO’ya yerleştirileceğini söyledi. Chain kurucusu ayrıca, koleksiyonun 8.000 Ethereum’dan (ETH) satışa sunulacağını belirtti. 

My NFT Collection is now available. It will either be sold to the highest bidder or be placed in a fractional DAO where I will be selling 80% ownership for 8k ETH to the community.

DMs open. Check them out pic.twitter.com/7TZpAc7TDK

— Deepak.eth ⛓ (@dt_chain) November 11, 2022

Koleksiyonda, Tiffany Punks, NFTiff, bazı Bored Ape Yacht Club (BAYC) karakterleri ve Mutans gibi NFT’ler de bulunuyor. 

Deepak.eth, 10 Kasım tarihinde Twitter’da FTX krizini işaret eden gönderi dizisi paylaştı. Deepak.eth, gönderilerinde FTX’te meydana gelen kıyametin kendisine de zarar verdiğini belirtti. 

Deepak.eth, şirketin yaz aylarında Alameda Research ile bağlarını kesmesine rağmen, FTX’teki varlıklarını sürdürmeye devam ettiğini ve yakın zamanda borsaya büyük miktarda para yatırdığını söyledi. Deepak.eth’ye göre, bu fonlar şu anda FTX borsasından çekilemiyor. 

I will, however, start to access liquidity through my NFT holdings, with the most likely scenario being that I will be putting them into a fractional DAO, including Alien Punk 5822.

(7/8)

— Deepak.eth ⛓ (@dt_chain) November 10, 2022

BAYC gibi popüler NFT koleksiyonlarının son zamanlardaki işlem hacimlerinin büyük ölçüde düşüş yaşıyor. Ne var ki bu koleksiyonlardaki NFT’ler daha önceleri milyonlara ulaşan piyasa değerlerine şahitlik etmişti. 

Twitter’daki topluluk, Deepak.eth’nin satışa çıkardığı ve “kutsal kâse” olarak nitelendirilen NFT listesi hakkında yorumlarda bulundu.  

It’s the Holy Grail!

— Tony B (@Bai325Tony) November 11, 2022

Kimileri ise satışa çıkan NFT parçalarını “muhteşem” ve “olağanüstü” olarak nitelendirdi. Topluluktan pek çok kişi Deepak.eth’ye sözlü desteklerini iletti. 

İlginizi çekebilir: 55 milyon dolarlık NFT tasfiye riskiyle karşı karşıya 

Deepak.eth’nin başına gelen bu durum FTX skandalının artçı sarsıntılarından yalnızca bir tanesi. Bilindiği üzere FTX’te meydana kriz kripto piyasasına epey zarar verdi. Borsada meydana gelen likidite sorunu ve akabinde çökmesinin ardından pek çok düzenleyici harekete geçti. Bununla birlikte pek çok kripto borsası ise şeffaflık sunan uygulamalara geçiş yapmaya başladı. 

ABD’deki birçok düzenleyici organ, FTX US’in şimdiye kadar yaşanan olaylardan etkilenmediği iddia edilmesine rağmen, son olayları kripto endüstrisi üzerinde daha sıkı düzenlemelere duyulan ihtiyacın bir örneği olarak gösterdi. 

Öte yandan kripto piyasasında Binance ve Crypto.com gibi borsalar rezerv kanıtı mekanizması aracılığıyla şeffaflık taahhüt ettiler. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTX kurbanı Deepak.eth NFT koleksiyonlarını satışa çıkardı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!