Solana’da kilitli toplam değer yüzde 32,4 düştü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana zincirinde kilitli toplam değer (TVL), FTX’in çöküşünün kripto ekosistemini çalkaladığı son 24 saatte yüzde 32,4 düştü.

DefiLlama verilerine göre, Solana’nın çeviri yayın saati itibarıyla TVL’si 423,68 milyon dolara gerilemiş gözüküyor. Blockchain’de kilitli toplam değer, 9 Kasım 2021’de 10,17 milyar dolara ulaşarak rekor kırmıştı.

Solana ekosisteminde kilitli toplam değer. Kaynak: DefiLlama

TVL, DeFi protokollerine kilitli varlıkların toplam değerini ölçer. TVL’nin artması, DeFi protokollerine daha fazla coin yatırıldığı anlamına gelir, bu da duyarlılığın iyileşmesi demektir. TVL’nin düşmesi ise yatırımcıların herhangi bir sebepten dolayı paralarını ekosistemden çektiklerini gösterir.

Solana’nın TVL’sindeki düşüş, geçtiğimiz 24 saatte yüzde 51,7’ye kadar ilerledi. TVL, çeviri yayın saatine kadar hafif bir yükseliş gösterdi.

En büyük kaybı Solana tabanlı likit staking protokolü Marinade Finance yaşadı. Protokolde kilitli toplam değer son 24 saatte yüzde 35,1 düşerek 115,79 milyon dolara geriledi.

Diğer Solana protokolleri arasında Raydium yüzde 34,25, Lido yüzde 43,13, Solend ise yüzde 63,07 TVL düşüşü kaydetti.

Diğer büyük blockchain ağlarında da TVL düştü. Ethereum’da yüzde 10,59, Binance Smart Chain’de (BSC) yüzde 9,68, Tron’da ise yüzde 8,84 gerileme görüldü.

Solana’nın (SOL) token fiyatı, aynı süreçte daha sert bir düşüş kaydetti. SOL fiyatı, son 24 saatte yüzde 40,53 çakılarak 13,38 dolara gerildi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana’da kilitli toplam değer yüzde 32,4 düştü
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!