Binance FTX’i Satın Almaktan Vazgeçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile FTX satın alma sürecinden vazgeçtiklerini açıkladı.

Binance’in FTX’i satın alma sürecine girmesinin ardından birçok gelişme yaşandı. Atılan bu adım sonrasında kimliği gizli tutulan kaynaklar ilk olarak Binance’in FTX’in bilançosunu gördükten sonra satın alım anlaşmasına mesafeli yaklaşmaya başladığını aktardı.

Satın alım anlaşmasına mesafeli yaklaştığına dair söylentiler yayılırken sonrasında Binance’in anlaşmayı FTX’in Amerika’daki ayağı olan FTX.US’ın da sürece dahil edilirse anlaşmayı kabul edeceği iletildi.

FTX ve Binance anlaşması ilerlerken Amerika’daki resmi kurumlar CFTC ve SEC de süreç ile ilgili soruşturma başlattıklarını duyurdu. İlgili kurumların duyuruları ardından Binance’den gelen resmi açıklama üzerine anlaşmadan vazgeçtikleri belirtildi.

Binance yaptığı resmi açıklamada FTX’i satın alarak müşterilere yardımcı olmak istediklerini, ancak mevcut durumda FTX’de bulunan müşteri fonlarının durumunun kapasitelerini aştığını ifade etti. Ayrıca bu kapsamda Amerika’daki resmi kurumların da bu satın alımı aynı sebeplerden onaylamayacaklarını belirtti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance FTX’i Satın Almaktan Vazgeçti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!