Art Blocks NFT Satışlarını Artırmaya Devam Ediyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dune Analytics’e göre, Art Blocks NFT ağı son birkaç günde büyük hacim artışları kaydetti. Raporlara göre, artan hacimlerin arkasındaki nedenlerden biri Friendship Bracelet Projesi’nin basılması. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Art Blocks NFT Hacim Artışlarını Kaydetmeye Devam Ediyor

Dune analytics’den elde edilen son istatistikler, Art Blocks ticaretinin Temmuz ayından bu yana geçen hafta en yüksek hacme ulaştığını gösteriyor. Ayrıca Dune analytics, Ethereum, xDai, Polygon, Optimism, BSC ve Solana gibi blok zincirlere dayalı projeleri ve NFT’leri analiz etmek için topluluk odaklı bir merkezdir.

Dune analytics merkezinden alınan istatistikler son yedi günde, yani bir ve yedi Kasım’da Art Blocks işlem hacminin 7.867 ETH’ye ulaştığını gösteriyor. Bu raporu yazarken, yedi günlük işlem hacimleri 8962 ETH’ye yükselmişti. Ayrıca Dune analytics’den elde edilen istatistikler, yaklaşık 4296 benzersiz alıcı ve 7900’den fazla benzersiz satıcı olduğunu gösteriyor.

Başka bir analiz platformu olan Nonfungible.com’dan yapılan araştırma, Art Blocks ile ilgili benzer faaliyetleri gösteriyor. Nonfungibles’ın istatistiklerine göre, Art Blocks son yedi ila sekiz gün içinde sürekli dalgalanmalar fark ediyor.

Örneğin, bir Kasım’daki satışlar yaklaşık 2758 adet ve 5,8 milyon dolar değerindeydi. Beş Kasım’da satış sayısı 3552 ve dolar hacmi 9.025 milyon dolardı. Bu raporu yazarken, kaydedilen toplam satış sayısı 19.370 adet ve dolar hacmi 13.5 milyon dolara ulaştı.

Başrol Friendship Bracelet Projesi

Elde edilen istatistikler, Friendship Bracelet projesinin Art Blocks’un istikrarlı kazanımlarına öncülük ettiğini gösteriyor. Ayrıca NFT ortamındaki birçok insan bu projeye ilgi gösterdi.

Birçok yeni Art Blocks alıcısı öncelikle Friendship Bracelet projesine odaklanmıştır. Bu dönemde Art Blocks ile ilişkili yaklaşık 1500 yeni cüzdan, Friendship Bracelet satın aldı. 1500 civarında NFT yatırımcısı, Friendship Bracelet’i harika bir proje olarak tanımladı. Art Blocks, Twitter sayfalarında, Friendship Bracelet projesini destekledikleri için topluluğa teşekkür etti. Tweetleri ise şöyleydi:

“Friendship Bracelet Projesine herkesin nasıl tepki verdiğini görmekten mutluluk duyuyoruz. Basılan bilezikler çok güzel!”

Friendship Bracelet koleksiyonu gerçekten de genel topluluktan büyük destek aldı. Bira şirketi olan Stella Artois, attığı tweette Art Blocks’u yeni koleksiyonları için övdü;

“Topluma bir dostluk simgesi bıraktığı için ArtBlocks’a büyük sesleniş! Liquid Ruminations veya ArtBlocks NFT’niz varsa, Friendship Bracelet’i basmayı unutmayın.”

Friendship Bracelet projesine yönelik topluluk desteği, Art Blocks’un artan satışlar kaydetmesinin nedenidir. Ayrıca raporlar, bu rapordan önceki 24 saatte Art Blocks Explorations için 2987 NFT’nin basıldığını gösteriyor.

Telif Hakkını Kesmeden Başarı

Geçtiğimiz birkaç hafta içinde, NFT’ler ve pazar yerleriyle ilgili ciddi bir telif sorunu yaşandı. Topluluk baskısı ve müşteri kaybı nedeniyle, Magic Eden ve LookRare dahil olmak üzere birçok pazar yeri telif ücretlerini %0’a indirdi.

Bununla birlikte tüm bu baskılara rağmen Art Blocks, sanatçılar için telif ücretlerini düşürmeden bile iyi bir performans sergilemeye devam ediyor. Ayrıca bu platformda sanatçılar tüm ikincil satışların %5’ini almaktadır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Art Blocks NFT Satışlarını Artırmaya Devam Ediyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!