Japonya’nın En Büyük Mobil Operatörü Web3 Konsorsiyumu Kuracak: Astar Network ile Ortaklık

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Japonya’nın en büyük mobil operatörü NTT Docomo, ülkedeki Web3 uygulamasını hızlandırmak için çok zincirli sözleşme platformu Astar Network (ASTR) ile ortaklık kurdu.

NTT Docomo 8 Kasım tarihinde yaptığı bir basın açıklamasında, Astar Network ile üç temel özellik üzerinde iş birliği yaptığını açıkladı. Şirketler ortak çabaları ile bireylere ve şirketlere yönetişim için token kullanma yeteneği verecek bir konsorsiyum oluşturacak.

Şirketler Web3’teki çevresel konular için vaka çalışmalarını araştırarak sürdürülebilir kalkınmayı takip edecek, kullanıcı kitlelerini eğiterek Web3 benimsenmesi yolunda teknoloji boşluklarını ortadan kaldırmayı amaçlayacak ve mühendislere ve iş liderlerine öğrenmeleri ve pratik yapmaları için fırsat sağlayacak.

Astar Network CEO’su Sota Watanabe, projenin amacının Web3’ü dar bi teknoloji meraklısı kitleden genel halka ulaştırmak olduğunu belirtti. Watanabe konu hakkında şu ifadelerde bulundu:

Bu bağlamda herkesin erişebileceği bir altyapı üzerinde mükemmel kullanıcı deneyimine sahip vakalar oldukça yüksek önem arz ediyor. Amacımız yalnızca mühendislerin değil daha fazla insanın Web3’ün avantajlarından gerçek anlamıyla yararlanabileceği bir toplum yaratmak.

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Japonya DAO’ların işlev ve rollerini keşfetmek için kendi DAO’sunu (merkeziyetsiz otonom organizasyon) kurdu. Ekim ayının sonlarında ise ülkenin en büyük ikinci liman kenti Fukuoka, Web3 teknolojileri için yeni kullanım alanları geliştirmek adına Astar Labs ile ortaklık kurduğunu açıklamıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Japonya’nın En Büyük Mobil Operatörü Web3 Konsorsiyumu Kuracak: Astar Network ile Ortaklık
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!