Bu Hafta Polygon (MATIC) Alıcılarının Beklentilerini Azaltabilecek Sebepler!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Son satın alma çabaları, 1.2 $ direncini test etmek için sağlam bir satın alma baskısı bulduğu için Polygon’u (MATIC) tekrar Bollinger Bantlarının (BB) üst bandına doğru itti.

Bu direnç aralığında biraz yavaşladıktan sonra, MATIC grafiğinde karışık sinyaller verdi. Satıcılar, uzun süren boğa koşusunu tersine çevirmek için yeşil mum dizisini engellemeye çalışabilirler.

Jeton Yüksek Hareketliliğe Girdi

MATICbu hafta polygon (matic) alıcılarının beklentilerini azaltabilecek sebepler! 4

Dokuz aylık trend çizgisi desteğini (beyaz, kesikli) kırdığından beri MATIC, daha taze zirveler bulma arayışı içinde. Sonuç olarak, yükselen kama dökümü de 20 EMA (kırmızı) ve 0,87 $ taban çizgisi tarafından zayıflatıldı.

MATIC’in son dört gündeki sağlam çift haneli büyümesi, alt birimin BB’nin üst bandı yakınında 1,1- 1,2 dolar direnç aralığını yeniden test etmesine yardımcı oldu. 20 EMA’nın 200 EMA’nın üzerine çıkmasıyla birlikte, alıcılar uzun vadeli yükseliş niyetlerini yeniden doğruladı.

Ani dirençten herhangi bir düşüş, 1,02 dolar seviyesinde dinlenme zeminleri bulabilir, ardından 0,94-0,97 dolar aralığında 20 EMA (kırmızı) gelebilir. Bu desteğin potansiyel/anında toparlanması, satın alma fırsatları sunabilir. 

İlk büyük direnç seviyesi 1,2 dolar bölgesinde olmaya devam edecek. Bu bariyerin üzerindeki herhangi bir kapanış, MATIC’i 1,4 $ bölgesine doğru iterken etkileyici kazançlar getirebilir.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), aşırı alım bölgesinde yer alırken, tek taraflı bir yükseliş eğilimi gösteriyor. Önümüzdeki seanslarda 70 seviyesinin altında makul bir düşüş, satın alma baskısını hafifletebilir.

Açık İlgide Ani Yükselişin Yanı Sıra Azalan Sosyal Hakimiyet

MATICbu hafta polygon (matic) alıcılarının beklentilerini azaltabilecek sebepler! 5

Ağustos ortasından bu yana, MATIC’in sosyal hakimiyeti, grafiklerinde tutarlı bir düşüş gördü. Metrik, son dört günde önemli bir çekiş görürken, fiyat hareketi hafif kazançlar kaydetmek için ayrıldı. Alıcılar, özellikle altcoinin metriğe duyarlılığı göz önüne alındığında, buna karşılık gelen bir fiyat düşüşü olasılığını göz önünde bulundurmalıdır.

MATICbu hafta polygon (matic) alıcılarının beklentilerini azaltabilecek sebepler! 6

Bununla birlikte, tüm borsalardaki toplam MATIC Vadeli İşlemleri faizi, son 24 saat içinde yaklaşık %13,7’lik bir artış gördü. Fiyat hareketi aynı zamanda %4’ün üzerinde bir artışa işaret etti. Bu okumalar, Vadeli İşlemler piyasasında olumlu yatırımcı duyarlılığını vurguladı.

Son olarak, yatırımcılar/traderlar, MATIC, Bitcoin ile nispeten yüksek bir korelasyon paylaştığı için Bitcoin’in hareketini yakından takip etmelidir.

Bu Hafta Polygon (MATIC) Alıcılarının Beklentilerini Azaltabilecek Sebepler!
Piyasa Analiz: Bitcoin 21 Bin Seviyesini Kaybederken, Solana %14 Düşüş Yaşadı!
Ethereum’un Bu Olumlu İlerlemesi Kısa Vadeli Görünümünü Artıracak mı?
Bitcoin Fiyat Analizi: BTC 7 Haftanın En Yüksek Seviyesine Çıktıktan Sonra 24 Bin Doları mı Hedefliyor?
Dogecoin (DOGE) Bu Yükseliş Modelini Oluşturduktan Sonra Bu Yöne Doğru Yol Alabilir!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Bu Hafta Polygon (MATIC) Alıcılarının Beklentilerini Azaltabilecek Sebepler! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bu Hafta Polygon (MATIC) Alıcılarının Beklentilerini Azaltabilecek Sebepler!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!