1 Milyar Dolarlık DOGE İşlemi: Dogecoin Gücünü Kaybediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyarder Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması ve Dogecoin’i (DOGE) platforma entegre edeceğini söylemesinin ardından yaşanan ralli gücünü kaybediyor.

Elon Musk’ın gönderileri ve Dogecoin–Twitter entegrasyonu konusundaki açıklamalarının ardından yükselişe geçen DOGE geçtiğimiz günlerde 24 saat içerisinde %170’lik yükseliş performansı sergilemişti. Ekim ayından beri yükseliş trendini koruyan DOGE, son günlerce Binance ve FTX arasında yaşanan kriz sebebiyle diğer tüm kripto paralar gibi gücünü kaybetmeye ve satış yemeye başladı.

On-Chain verilerine göre geçtiğimiz hafta boyunca 1 milyar dolar değerinde yaklaşık 7 milyar DOGE piyasalarda işlem gördü. Twitter ve Elon Musk rallisi gücün yitirirken yatırımcılar satış için uygun nokta arayışına girdi. Haberlerin etkisiyle 1 Kasım günü 0,16 dolara kadar yükselen DOGE, o bölgelerden de ciddi satışlar yedi. Hatta 9 yıldır hareketsiz bekleyen bir DOGE cüzdanından yaklaşık 2 milyon adet token 2 Kasım’da borsalara çekmiş ve muhtemelen satışını gerçekleştirmişti.

CoinGecko verilerine göre haberin kaleme alındığı esnada DOGE günlük %13’lük düşüş ile 0,10 dolardan piyasalarda işlem görüyor. Marketin sekizinci sırasında konumlanan meme kripto paranın 14 milyar dolar piyasa değerine sahip olduğu görülüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
1 Milyar Dolarlık DOGE İşlemi: Dogecoin Gücünü Kaybediyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!