SBF, ekosistem için Binance ile işbirliği çağrısında bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FTX kurucusu ve CEO’su Sam Bankman-Fried (SBF), 7 Kasım’daki Twitter paylaşımında bir rakibin gerçek olmayan söylentilerle kripto para borsasının peşine düşmeye çalıştığını iddia etti ve aynı zamanda Binance ile işbirliği çağrısında bulundu.

Bu gelişme, Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ)’nin, şirketin rakip borsa FTX tokenindeki (FTT)’nin tüm pozisyonlarını likide edeceğini söylemesinin ardından gerçekleşti.

1) A competitor is trying to go after us with false rumors.

FTX is fine. Assets are fine.

Details:

— SBF (@SBF_FTX) November 7, 2022

FTX’in varlıklarının iyi durumda olduğunu, ayrıca borsanın tüm müşteri varlıklarını kapsayacak kadar yeterli fona sahip olduğunu öne süren SBF, şu ifadeleri kullandı:  

“Müşteri varlıklarını koruma konusunda uzun bir geçmişimiz var ve bu durum hâlâ geçerli.”

Binance kurucu ortağı ve Baş Müşteri Hizmetleri Sorumlusu Yi He ise FTT’nin satılmasının, gündemdeki iki borsa arasındaki rekabetle hiçbir ilgisi olmadığını açıkladı.

3)The point we’d like to stress is that the decision to hold or sell a token depends on one’s own risk appetite and judgement. Our decision to sell FTT is a pure investment-related exit decision, which has nothing to do with “a war” and we have no intention to engage in drama https://t.co/Jl5yQRcouv

— Yi He (@heyibinance) November 7, 2022

FTX’in Twitter sayfası, bugün sabah, para çekme gecikmeleriyle ilgili kullanıcı şikayetlerini de ele aldı ve kullanıcılara, eşleşen motorla her şeyin sorunsuz çalıştığına dair güvence verdi. Ancak yazının yayımlandığı esnada Bitcoin para çekme işlemleri için düğüm verimi hâlâ kısıtlı durumda.

Bazı kullanıcılar ise Reddit’te, bu durumu Celsius’un para çekme işlemlerini durdurmasına ve platformun çöküşünden önce kullanıcılarını yanıltmasına benzeterek gelişmelere karşı uyarıda bulundu.

Zhao, 6 Kasım’da paylaştığı bir tweet’te varlıkları tasfiye etme kararının, Terra’nın Luna Classic (LUNC) çöküşüne ve kripto piyasası üzerindeki etkisine atıfta bulunarak ortaya çıkan son gelişmelerden sonra verildiğini söyledi. CZ ayrıca FTX kurucusunun son eylemleri hakkında da yorum yaptı:

“Sektördeki diğer oyunculara karşı arkalarından kulis yapan insanları desteklemeyeceğiz.”

Zincir içi analiz, bilinmeyen bir cüzdanın 7 Kasım’ın ilk saatlerinde Binance’e yaklaşık 584 milyon USD’ye denk gelen 23 milyon FTT’yi aktardığını gösteriyor. Zhao’ya göre bu transfer, borsanın tokenleri boşaltma kararının bir parçası.

İlginizi Çekebilir: FTX para çekme sorunlarıyla ilgili şikayetleri ele aldı

Cointelegraph’ın da bildirdiği gibi FTX borsa tokeninin satışları 7 Kasım’da destek çizgisinin altında devam etti ve bu durum, önümüzdeki aylarda düşüş eğiliminin devam etmesi risklerini artırdı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SBF, ekosistem için Binance ile işbirliği çağrısında bulundu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!