Piyasa Analiz: Bitcoin 12 Eylül’den Bu Yana En Yüksek Günlük Mumu Yakaladı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin’in en son yerel zirvesi ABD iş raporundan sonra geldi ve 21.500 dolardı.

Bitcoin, son 24 saat içinde yeni bir yükseliş başlattı ve iki ayın en yüksek seviyesini kaydetti.

Bugün erken saatlerde 1.2 $ ‘a ulaşan MATIC de dahil olmak üzere birkaç altcoin de son 24 saat içinde etkileyici kazançlar kaydetti.

Bitcoin’in Yeni Yerel Zirvesi

Birincil kripto para birimi, ABD’den gelen olayların ardından ayın başında artan hareketlilik yaşadı. İlk başta, Federal Rezerv faiz oranını 75 baz puan artırdı ve bu da BTC’yi 20.800 dolardan 20.000 dolara güneye gönderdi.

Ancak boğalar bu seviyeyi savundu ve iki gün sonra beklenenden daha yüksek ABD iş raporu çıkınca Bitcoin değer kazanmaya başladı. Böylece 21.000 dolara yaklaştı.

Üstesinden gelmek için önceki iki girişimde bu seviyede başarısız olmasına rağmen, bu sefer varlık onu vurdu. Sonuç olarak, BTC’nin neredeyse iki ayda gördüğü en yüksek fiyat etiketi olan 21.500 dolara sıçradı.
Şu an itibariyle, birkaç yüz dolar geri çekildi ancak hala 21.000 doların kuzeyinde duruyor. Piyasa değeri 400 milyar doların oldukça üzerinde ve altcoinler üzerindeki hakimiyeti %38.5’te.

Bitcoin piyasa analiz: bitcoin 12 eylül’den bu yana en yüksek günlük mumu yakaladı! 3

MATIC Yine Yükseliyor

Ethereum son 24 saatte %3,5 daha ekledi ve 1.600 doların çok üzerinde işlem görüyor. Binance Coin, Cardano, Polkadot, Shiba Inu, Tron ve Avalanche da günlük bazda küçük kazançlar elde ediyor.

Dogecoin, Solana ve Polygon %5’ten fazla arttı. DOGE, Elon Musk’ın Twitter’ın genel merkezine bir lavabo getirmesinden bu yana son 10 gün içinde en iyi performans gösterenler arasında yer aldı. Milyarder dün sosyal medya platformunun çalışanlarının neredeyse yarısını işten çıkardı.

Solana’nın %8’lik artışı, varlığı 35 dolara çıkardı. Öte yandan MATIC, bir başka kayda değer kazanç, 1,2 dolardan işlem görüyor.

Diğer alt ve orta kapaklı altların çoğu şimdi de yeşilde. Bu itibarla, kümülatif piyasa değeri 40 milyar dolar ekledi ve 1.060 milyar dolar ile birkaç ayın en yüksek seviyesinde.

Bitcoin piyasa analiz: bitcoin 12 eylül’den bu yana en yüksek günlük mumu yakaladı! 4

Piyasa Analiz: Bitcoin 12 Eylül’den Bu Yana En Yüksek Günlük Mumu Yakaladı!
4 Kasım Kripto Fiyat Analizi: Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Cardano (ADA), Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB)
Bitcoin’in (BTC) Satıcı Yorgunluğu Yükseliş Baskısına Yol Açabilir mi?
Bitcoin Fiyat Analizi: Son Ralli Bir Boğa Tuzağı mı Yoksa BTC İçin Bir Boğa Dalgasının Başlangıcı mı?
Bitcoin, Fed’in Son Faiz Artışının Ardından 1000 Dolarlık Fiyat Dalgalanması Yaşadı!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Piyasa Analiz: Bitcoin 12 Eylül’den Bu Yana En Yüksek Günlük Mumu Yakaladı! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Piyasa Analiz: Bitcoin 12 Eylül’den Bu Yana En Yüksek Günlük Mumu Yakaladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!