Opera Tarayıcı, Yeni NFT Analiz Aracını Tanıttı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Opera, kullanıcıların dijital koleksiyonları keşfetmesine, izlemesine ve doğrulamasına olanak tanıyan yeni bir analiz aracı başlattı. Ayrıca üç Kasım 2022 tarihli bir basın açıklamasına göre Web3 tarayıcısı NEAR ve Fantom blok zincirlerini destekleyecektir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Sorunsuz NFT Doğrulaması ve Daha Fazlası

Web3 odaklı Opera Crypto Browser, kullanıcıların dijital koleksiyonları sorunsuz şekilde keşfetmelerine ve doğrulamalarına yardımcı olacaktır. Bunun için zincir içi ve zincir dışı analitikleri içeren NFT analitik aracı “DegenKnows”u piyasaya sürüyor.

Yeni ürün kullanıcılara, piyasaya sürülmeden ve kitlesel olarak benimsenmeden önce olası NFT’leri keşfetmelerine ve bunlara yatırım yapmalarına yardımcı olacak kapsamlı analizler sağlayacak. Kullanıcılara piyasadaki en popüler NFT’lerin derinlemesine bir görünümünü sağlamaktadır. Ayrıca çalışma çizelgeleri ve anahtar toplayıcılar gibi ilgili bilgiler, gerçek zamanlı olarak kullanılabilir olacaktır. Ayrıca sosyal medya kaynaklarından zincir dışı veriler ve NFT projelerinin arkasındaki ekip hakkında temel bilgiler sunarak kullanıcılarını NFT dolandırıcılıklarından koruyacaktır.

Rapora göre DegenKnows, kullanıcıların NFT sektöründeki hangi etkili isimlerin belirli projeyi takip ettiğini bilmelerini sağlıyor. Ek olarak analiz aracı, kullanıcıların NFT alanındaki tüm güvenilir yüksek kârlı cüzdanları ve büyük oyuncuları tanımlamasına yardımcı olan “Akıllı Para” özelliğini başlatacak. Opera Kripto Ekosistem Lideri Susie Batt yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Opera Crypto Browser ile amacımız, Web3’e tam anlamıyla bir portal sağlamaktır. Kullanıcılarımız, dApp’lere göz atmaktan paralarını kullanmaya kadar, Web3’ü güvenilir bir markanın kullanıcı dostu tarayıcısının güvenli ortamından keşfedebilir. Bugün DegenKnows ile onlara NFT’lerin dünyasını keşfetmeleri ve anlamaları ve belki de bir sonraki büyük projeyi diğerlerinden önce belirlemeleri için yenilikçi bir araç veriyoruz.”

Opera, NEAR Protokolü için Destek Ekliyor

DegenKnows aracının bir başka işlevi de yüksek kârlı cüzdanları üç gruptan birine sınıflandırmak için kullanılabilmesidir. İlk grup olan Smart Minter, basım ve satıştan en iyi şekilde kazanç sağlayan cüzdanları gösterir. İkinci grup olan Smart Traders, ikincil piyasalarda işlem yaparak kar elde eden cüzdanları içerir. Son olarak Smart Holder, gelir elde etmek için NFT’leri uzun süre tutan cüzdanlara odaklanır. Susie Batt son olarak şunları ekledi:

“Web3 ve NFT’ler genel kabul görmeye devam ettikçe, sektöre yönelik araçlar da benzer şekilde gelişmelidir. DegenKnows ile NFT’lerin canlı dünyasını keşfederek, en sevdikleri koleksiyonculardan yapılan satın alımları takip ederek, tokenlerin gerçekliğini tespit ederek ve çok daha fazlasını yaparak kullanıcıların NFT pazarında avantaj elde etmelerine yardımcı olan bir platform oluşturduk.”

Lansmanı kutlamak için, tüm Opera tarayıcı kullanıcılarına DegenKnows’a ücretsiz premium erişim verilmiştir. Opera dışı kullanıcılar yıl sonuna kadar açık olacak kısa bir ücretsiz denemeye erişebilmektedir.

DegenKnows’un piyasaya sürülmesinin yanı sıra Opera, Eylül 2022’de ölçeklenebilen blok zinciri Elrond’a tarayıcı içi cüzdan desteği sağlamıştır. Beraberinde NEAR Protokolü (NEAR) ve Fantom (FTM) blok zincirleri için entegre desteğe de sahiptir.

Eylül 2022’de Opera Crypto Browser, DappRadar ile bir işbirliği yaptığını duyurdu. Ortaklık, Opera’nın Web3 kripto tarayıcısının kullanıcılarının DappRadar tarafından desteklenen binlerce merkezi olmayan uygulamaya (dApps), merkezi olmayan finansa (DeFi) ve diğer blok zinciri çözümlerine sorunsuz bir şekilde erişmesini sağlayacak.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Opera Tarayıcı, Yeni NFT Analiz Aracını Tanıttı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!