Snoop Dogg ve Billy Ray Cyrus NFT Çıkaracak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rap efsanesi ve ikonik country şarkıcısı Snoop Dogg ve Billy Ray Cyrus, “A Hard Working Man” adlı bir NFT koleksiyonu çıkarmaya hazırlanıyor. Bununla birlikte ünlü müzik yıldızları ve Grammy ödüllü yapımcılar The Avila Brothers, hit single’larından esinlenerek 9999 benzersiz NFT yayınlıyor. Koleksiyon, inşaat işçileri, çiftçiler, madenciler vb. gibi zorlu işleri üstlenen ikiliyi tasvir ediyor. Ayrıca bu projenin arkasındaki metaverse eğlence şirketi Animal Concerts sınırları zorluyor. Canlı etkinlikler ve oyunlaştırma yoluyla sahiplerine benzersiz bir deneyim sunuyorlar. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Snoop Dogg ve Billy Ray Cyrus’un Koleksiyon Detayları

NFT sahipleri, canlı konser biletlerinden uçuş paketlerine ve metaverse deneyimleri yaşayabilecektir. Ayrıca harika sanat eserleri ve diğer paraya çevrilebilen ürünler alacaklar. Sahipler eşantiyona, üye etkinliğine, sınırlı süreli giyilebilen ürünlere ve gelecekteki fırsatlarına özel erişime sahip olacaklar.

Ayrıca Animal Concerts, hayranların puan kazanmalarına ve koleksiyonlar kazanmalarına olanak tanıyan etkileşimli, oyunlaştırılan bileşenlere sahip bir platform sunmaktadır. Üyeler, izin verilenler listesine katılarak puan kazanıp skor tablosunda yükseltilmesi için görevleri tamamlayabilmektedir. En üst sıradaki oyuncular 100’den fazla ücretsiz “A Hard Working Man” NFT kazanma şansına sahip olacak. Ayrıca alıcılar çok sayıda eşantiyona, üye etkinliklerine, sınırlı süreli giyilebilen ürünlere ve gelecekteki izin verilenler listesi fırsatlarına özel erişim elde edecek.

NFT’lerin sahipleri, konser biletleri ve sahne arkası geçişlerinden uçuş paketlerine, Snoop partisi ile ödüllendirilecektir. Ayrıca Cyrus ve Snoop’un yer aldığı metaverse etkinliklerine kadar çeşitli türlerde kullanılabilen öğelerle ödüllendirilecektir. Bu NFT’leri satın almakla ilgilenen kişilerin A Hard Working Man için Discord kanalına katılmaları önerilmektedir. Ayrıca Animal Concerts, Alicia Keys, Diplo ve Meek Mill gibi sanatçılar için metaverse etkinlikleri düzenlemişti.

Animal Konser

Snoop Dogg ve Billy Ray Cyrus NFT koleksiyonunun Animal Concerts ilk rodeosu olmadığını belirtmek önemlidir. 2021’den beri canlı etkinlikleri yeniden icat ediyorlar ve müzik endüstrisinde çok çeşitli ünlülerle birlikte çalışıyorlar. Bu sanatçılardan bazıları Alicia Keys, Busta Rhymes, FUTURE, Snoop Dogg, Meek Mill ve Diplo’dur. Ekip, yıl boyunca çeşitli yüksek kaliteli etkinlikler gerçekleştirdi ve bunların durdurulduğuna dair bir işaret yoktur.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Snoop Dogg ve Billy Ray Cyrus NFT Çıkaracak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!