Meebits Yeni Bir “Aktivasyon Web Sitesi” Sunuyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yuga Labs, Meebits proje faydasını ve deneyimini geliştirmek için özel bir ‘Etkinleştirme Web Sitesi’ duyurdu. Meebits’e göre web sitesi “her yeni deneyim, aktivasyon veya fırsat için bir fırlatma rampası”. Ayrıca proje, her Meebit için özel bire bir baskı duyurdu. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Meebits Aktivasyon Web Sitesi Nedir?

Meebits’in en son basın açıklamasında, tüm 3D karakterlerin tek boyutlu bir proje olarak zamanla durgunlaştığını hissettiklerini belirtti. Şu anda MB1 olarak adlandırılan yeni aktivasyon, Meebits hikayesi için yeni bir başlangıcı temsil ediyor. Yeni web sitesi, özel deneyimlerle topluluk büyümesini, bağlantısını ve fırsatını teşvik etmeyi amaçlıyor. Ayrıca MB1 projesine dokuz sürüm çıkacağını belirtmişler.

Web sitesine girer girmez ilk gördüğünüz şey büyük bir Kapalı/Açık düğmesidir. Kullanıcılar Açık düğmesine tıkladığı anda Meebit, özel bir avatarda hayat buluyor. İlk deneyim, kullanıcıların dijital bir boombox üzerinde AI tarafından oluşturulan müziğe vibe vermelerini sağlayarak dijital karakterleriyle oynamalarına olanak tanır. Müzik, sanal sanatçılar Nayomi, DJ Dragoon, Gnar Heart ve GLITCH tarafından başlatılan etkileşimli, AI destekli bir kolektif olan WarpSound tarafından desteklenmektedir.

Ayrıca proje, her sahip için fiziksel bire bir baskıları duyurdu. Bu baskıların her biri ayrıca bir orijinallik sertifikası ile birlikte gelir. Sipariş penceresi 15 Kasım’a kadar açıktır. Kapatıldıktan sonra, baskılar takip eden 3-6 hafta içinde gönderilmeye başlayacaktır. Koleksiyoncular, bu iki haftalık süre içinde NFT’leri satın almayı planlıyorlarsa, söz konusu Meebit için baskının önceden sipariş edilip edilmediğini görmek için web sitesindeki talep denetleyicisini kontrol edebilirler.

Proje hakkında

Meebits, Larva Labs’ın (şimdi Yuga Labs’ın bir parçası) bir 3D Voxel NFT projesidir. Ethereum blok zincirinde 20.000 Meebit var ve Minecraft karakterlerinden ilham alıyor. Her karakter için çok çeşitli özellikler, her NFT’yi gerçekten türünün tek örneği bir dijital koleksiyon haline getirmektedir. 15 Ağustos 2022 itibariyle tüm Meebit NFT’lerin ticari hakları vardır. Bu, koleksiyonerlerin kendi markalarını oluşturmak ve fikirlerini hayata geçirmek için marka IP’lerini kullanabileceği anlamına gelir.

Ayrıca Meebit’ler Sandbox meta veri tabanında oynanabilen karakterlerdir. Bununla birlikte yakında, daha fazla meta veri deposu entegrasyonu duyurulacaktır. Bu aynı zamanda Meebits’in yakında Otherside metaverse’de oynanabileceği anlamına gelmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Meebits Yeni Bir “Aktivasyon Web Sitesi” Sunuyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!