Dijital varlık platformu Bakkt, Apex Crypto’yu satın alacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dijital varlık platformu Bakkt, Apex Fintech Solutions, Inc’den Apex Crypto, LLC’yi satın almak için anlaşma imzaladı. Anlaşmaya göre Bakkt, Apex Crypto’yu 200 milyon dolara satın alacak. Bakkt, ilk ödemeyi anlaşma imzalandığında 55 milyon dolar olarak yaptı. Düzenleyicilerin onayına tâbi olan ödemelerin 2023’ün ilk yarısında tamamlanması bekleniyor.

2019’da kurulan Apex Crypto, sayıları 30’u aşan fintech şirketleri ve giderek büyüyen müşteri tabanlarının artan taleplerini karşılamak amacıyla, entegre kripto alım satımına odaklanan anahtar teslim bir platform olarak geliştirildi. Apex Crypto, temelde yatırımcıların hisse seneti ve kripto alım satımı arasında geçiş yapabilmesi için geliştirildi. Platform, bu amaç doğrultusunda verimli hesap açılışı ve finansman çözümleri sunarken, kriptoyla ilişkili karmaşık düzenleme ve lisans yükümlülüklerini de hallediyor.

Bakkt’ın Apex Crypto’yu satın almasıyla kripto para ürün tekliflerini geliştirmesi ve fintech şirketleri, alım satım platformları ve neobankaların oluşturduğu müşteri tabanını büyütmesi bekleniyor. Bakkt, satın alım ile Apex’in 220’den fazla müşterisine de kripto çözümleri sunmaya başlayacak. İki şirketin iş birliği yaparak staking, dış transfer ve NFT gibi kripto ürünlerinde inovasyon ve geliştirmeyi hızlandırması bekleniyor.

Intercontinental Exchange tarafından 2018’de kurulan Bakkt, ilk olarak yalnızca akredite yatırımcılara Bitcoin (BTC) vadeli sözleşmeleri sunmaya başladı. Platform, Mart 2021’de kullanıcıların kripto ile alışveriş yapmasına olanak sağlayan ödeme uygulaması başlattı.

Bakkt, Ekim 2021’de VPC Impact Acquisition Holdings ile birleşerek halka açıldı. Dijital varlık platformu, New York Menkul Kıymetler Borsası’nda (NYSE) çeviri yayın saati itibarıyla 2 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dijital varlık platformu Bakkt, Apex Crypto’yu satın alacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!