GameStop ve ImmutableX İş Birliği Yapıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ImmutableX bir basın açıklamasında GameStop ile iş birliği yapıp NFT pazarının yayınlandığını duyurdu. Şirket, NFT oyunlarında hizmet sunumunu desteklemek için Loopring ve FTX dahil olmak üzere farklı blok zinciri ağlarıyla da çalışmaktadır. Ayrıca bu Gamestop’un kripto alanına ilk girişimi değildir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

GameStop ve ImmutableX, NFT Marketplace’ı Başlattı

Yeni GameStop marketplace, Web3 oyunlarına erişimin kilidini açmak için en iyi çözüm olarak açıklandı. NFT pazarı, milyonlarca NFT oyun içi varlığına ev sahipliği yapacak. Bu nedenle milyonlarca GameStop ve GameStop Powerup Pro sadakat oyuncusu, NFT varlıklarını satın alma kolaylığının keyfini çıkaracak.

Gods Unchained, Illuvium ve Guild of Guardians gibi ImmutableX tabanlı Web3 oyunları, bu ortaklıktan en çok yararlananlardır. Ayrıca piyasaya dayalı olmak gassız, karbonsuz ticaret ve madenciliğe alan sağlar. ImmutableX’in başkanı ve kurucu ortağı Robbie Ferguson şunları söyledi:

“GameStop NFT Marketplace’In bugün piyasaya sürülmesi, artık sınıfının en iyisi bir oyuncu deneyimini sürdürürken, bugün geliştirilmekte olan en iyi web3 oyunlarından daha fazlası olan milyonlarca ek NFT’ye erişim sağlayabileceğimiz anlamına geliyor. Immutable’ın GameStop ile ilişkisini derinleştirmeye devam etmekten heyecan duyuyoruz ve geleceğin web3 oyun dünyasını birlikte inşa etmeyi dört gözle bekliyoruz.”

Gamestop’un İş Birliği

ImmutableX ve Gamestop, bu yıl Şubat ayının başlarında ortaklıklarını resmileştirdi. Daha sonra ikili, Web3 oyunlarının yaratıcıları ve geliştiricileri için 100 milyon dolarlık bir hibe başlattı. Raporlara göre bu 100 milyon dolarlık hibe fonu, Web3 ve NFT oyunlarının geleceğine güç verirken yeni oyun sahalarının yönlendirilmesine yardımcı olmayı amaçlıyor.

Gamestop, bir Web3 entegrasyon paketi oluşturmaya devam etti. ImmutableX’i GameStop’un cüzdanına entegre ederek blok zinciri oyuncularının dijital varlıkları ve fonları kolayca yönetmesini sağladılar. ImmutableX’in stratejik ortaklıklardan sorumlu başkan yardımcısı Jonathan Reedy kısa süre önce şunları söyledi:

“ImmutableX artık blok zinciri oyunlarını cüzdanlar, köprüler, zincirler ve toplamalar açısından düşünmeyen, bunun yerine gerçek dijital mülkiyet ve eğlencenin oyun deneyiminin merkezinde yer aldığı bir oyun ortamı yaratmayı umuyor.”

ImmutableX’in yanı sıra GameStop, diğer blok zinciri odaklı ağlarla etkileşime girdi. Örneğin bu yılın Temmuz ayında GameStop, beta pazar yeri lansmanı için işlemlerin işlenmesine yardımcı olmak ve başka bir ikinci katman ölçeklendirme çözümü olan Loopring ile bağlantı kurdu. Bağlantı sayesinde Gamestop, sadece ilk haftada 7.2 milyon doların üzerinde işlem değerine sahip oldu.

Birkaç hafta önce 21 Eylül’de FTX, GameStop ile ortaklığını duyurdu. Raporlara göre bu ortaklık nedeniyle FTX, Gamestop’un ABD’deki lider kripto borsası ortağı olacak.

NFT’de Onboarding’i Teşvik Edecek Eğitim

ImmutableX ve Gamestop’un pazara sunulmasının yanı sıra son hamlesi, dijital varlıklarla ilgili eğitimi geliştirerek NFT’yi yerleştirmeye yardımcı olacak. Oyun, NFT ortamını sorunsuz şekilde benimseyen sektörlerden biri olsa da, hala girilecek büyük pazar vardır. Spor, müzik, sanat, sağlık ve hatta eğitim gibi endüstriler NFT’nin benimsenmesinden yararlanabilir. Bu nedenle GameStop ve ImmutableX gibi NFT projeleri de işe başlamayı teşvik etmek için kripto ve NFT’ler konusunda daha fazla eğitim sunmaya odaklanmalıdır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
GameStop ve ImmutableX İş Birliği Yapıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!