Rick and Morty’nin Yaratıcısı, Art Gobblers NFT’lerini Yayınladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Televizyon yönetmeni ve seslendirme sanatçısı Justin Roiland tarafından Web3 girişim şirketi Paradigm’in desteğiyle oluşturulan koleksiyon Art Gobblers piyasaya çıktı. Koleksiyon kısa sürede milyonlarca dolarlık işlem hacmi topladı. Koleksiyonun hedefi; NFT’ler, bir GOO tokeni ve topluluk işbirliğinin bir kombinasyonunu kullanarak “merkezi olmayan bir sanat fabrikası” oluşturmaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Justin Roiland’ın Koleksiyonu Piyasaya Sunuldu

Art Gobblers canlı ve ikincil piyasada yükseliyor. Justin Roiland ve Paradigm tarafından tasarlanan koleksiyon, 31 Ekim 20:20’de heyecan ve hayranlıkla lanse edilmiştir. Proje ücretsiz basımla başlatılmıştır (kullanıcıların NFT’lerini güvence altına almak için yalnızca gas ücreti ödemeleri gerekiyor). Açıklanmayan NFT’ler ise ikincil piyasalarda on binlerce dolara işlem görmektedir.

Haberin yazıldığı sırada, en ucuz NFT’ler OpenSea’de 12,5 ETH (19,935 $ değerinde) ile işlem görüyordu. Ayrıca bazı parçalar lansmandan kısa bir süre sonra 15 ETH’ye yakın işlem görüyordu. Yakın zamanda başlatılan NFT pazar yeri Blur’dan elde edilen veriler, koleksiyonun işlem hacminde şimdiden 6.714.07 ETH’nin (10,4 milyon$) üzerinde tahakkuk ettiğini gösteriyor.

Art Gobblers Nasıl Çalışır?

Başlangıçta mevcut olan 1.700 NFT’ye ve Art Gobblers web sitesi aracılığıyla beyaz listedeki adreslere erişilebilir. Projenin yaratıcıları için 300 Art Gobbler NFT’si ayrılmıştır. Bununla birlikte projenin benzersiz para basma mekanizması aracılığıyla 10 yıllık bir süre içinde 8000 adet NFT’yi daha piyasaya sürmesi planlanıyor.

Art Gobblers, bir fabrika NFT koleksiyonu olarak tasarlanmıştır. Bu, Gobbler NFT’lerinin GOO adında bir token üreteceği anlamına gelmektedir. GOO token, yeni Gobbler NFT’leri veya boş sayfa NFT’leri oluşturmak için kullanılabiliyor. Boş sayfa NFT’leri sanatçılar tarafından dijital bir tuval olarak kullanılıyor. Ayrıca daha sonra Gobblers tarafından emilebiliyor. Bu nedenle sanatın mülkiyeti NFT’nin kendisine devrediliyor. Gobblers takas edilebilen, merkezi olmayan sanat galerileri olmaya hazırlanıyor.

Bununla birlikte Art Gobblers’ın tokenleri, erken Gobbler sahiplerini gelecekteki alıcıların zararına ödüllendirdiği için beraberinde çok şey bırakıyor. Ayrıca bir Gobbler’da ne kadar fazla GOO varsa, katlanarak o kadar fazla GOO yayar. Bu durum, Art Gobbler balinalarına sanat deneyinin ekonomisi üzerinde bir tekel yaratma fırsatı sunuyor.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Rick and Morty’nin Yaratıcısı, Art Gobblers NFT’lerini Yayınladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!