Kripto Para Borsalarının Hacmi 23 Ayın En Düşük Seviyesinde: En Son 2021 Boğasından Önce Görülmüştü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekim ayında küresel kripto para borsalarının hacimleri 2020’den bu yana en düşük seviyelere geriledi.

The Block’un verilerine göre ekim ayında küresel kripto para borsalarının hacimleri 543 milyar dolarla Aralık 2020’den bu yana görülen en düşük seviyelere indi. Ayrıca piyasada durgunluk devam ederken volatilite de ekim ayında Temmuz 2020’den bu yana en düşük seviyelere düştü.

Ekim ayında kripto para borsalarının toplam hacmi, 543 milyar dolarla eylül ayının yaklaşık 190 milyar dolar altında kaldı. Öte yandan eylül ayındaki yüksek hacimlerin dışında ekim ayı hacim bakımından, haziran, temmuz ve ağustos aylarının ortalamasına yakın seyretti.

En Yüksek Hacme Sahip Bölge: Asya

Verilerde, Asya 529 milyar dolarlık hacmiyle en yüksek hacme sahip bölge olarak kayda geçirildi. Kuzey ve Güney Amerika sırasıyla 78,68 milyar dolar ve 9,46 milyar dolar hacimle toplamda 88,14 milyar dolarlık bir hacim gerçekleştirdi. Avrupa, 17,74 milyar dolarlık hacmiyle Güney Amerika’nın önünde yer aldı. 

Binance Açık Ara Lider

Binance, 390 milyar dolarlık işlem hacmiyle küresel hacmin %71’ini oluşturdu. Borsa bazında en yüksek hacim Binance tarafından gerçekleştirildi. Coinbase 46.9 milyar dolarlık hacimle Binance’in oldukça gerisinde kalırken FTX ise onları takip etti. 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Borsalarının Hacmi 23 Ayın En Düşük Seviyesinde: En Son 2021 Boğasından Önce Görülmüştü
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!