Edward Snowden’dan Satoshi Nakamoto paylaşımı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binlerce gizli ABD Ulusal Güvenlik Dairesi (NSA) belgesini sızdırması sonrası ünlenen eski bilgisayar analisti ve istihbarat danışmanı Edward Snowden, yaptığı yeni bir Twitter paylaşımında Bitcoin Lightning ağının hızına ve Satoshi Nakamoto’ya övgüler yağdırdı. Paylaşımında Nakamoto’nun Bitcoin’in belgelerini yayınlamasının 14’üncü yılını kutlayan Snowden, Bitcoin kurucusunun anonimliğe sadık kalmasına duyduğu hayranlığı dile getirdi.  

Dünyaca ünlü analist, Nakamoto’nun 14 yıl sonra bile hala anonim kalabilmesinin dikkate değer olduğuna işaret etti. Snowden’ın ‘tweet’ini yanıtlayan bir takipçi ise Satoshi Nakamoto’yu ima ederek “Birçoğumuz sen olduğunu sanıyordu” ifadelerini kullandı. Snowden, bu paylaşıma verdiği yanıtta “Değilim” diyerek iddiaları kesin bir dille reddetti. 

Edward Snowden, ilk Bitcoin destekçilerinden biriydi

Öte yandan; Snowden, 2013 yılında NSA belgelerini sızdırmasından bu yana kaçak durumdaydı. Rusya’ya sığınan Snowden, burada sınırsız daimi oturum izni almıştı. Daha sonra 26 Eylül 2022 tarihinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Snowden’a Rus vatandaşlığı verdi. Dünyaca ünlü bilgisayar uzmanı ayrıca, ilk Bitcoin destekçilerinden biriydi.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Edward Snowden’dan Satoshi Nakamoto paylaşımı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!