Kripto topluluğundan, ayı piyasasıyla başa çıkma rehberi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2022 kripto ayı piyasası, kripto para piyasasının toplam değerinin yüzde 70’ini yok etti. Kripto para piyasasının toplam değeri, geçtiğimiz yıl boğa sezonunda 3 trilyon dolara kadar ulaşmıştı, ancak şu anda bu rakam 1 trilyon doların üzerinde kalmakta güçlük çekiyor.

Kripto paraların büyük bir kısmının aylar boyunca hiçbir şekilde yükseliş sinyali vermediği zamanlarda, piyasa kolay ve hızlı para kazanma umuduyla giriş yapan yatırımcılar için durum biraz sinir bozucu olabilir. 

Kripto kışı kötüleşmeye devam ederken, Reddit’teki kripto topluluğu piyasadaki ayı sezonu döngüsünde akıl sağlıklarını korumanın bir parçası olarak bir takım “ciddi” ipuçları paylaştı. 

Bir Reddit kullanıcısı, uzun süredir bu işin içinde olduklarını ve bu yüzden de grafikleri ve dalgalanmaları görmezden geldiklerini belirtti ve ekledi: 

“Güvenilir bir gelir için tam zamanlı bir işim var ve bu yüzden grafikleri görmezden geliyorum. Bu benim için uzun vadeli bir oyun. Hiçbir şekilde satmayı düşünmüyorsan, günlük dalgalanmalar seni ilgilendirmemeli.” 

Başka bir kullanıcı, yatırımcılara şimdilerde haber kaynaklarının çoğuna “her haberi sansasyon yaratmak” amacıyla yayınladıkları için kulak asmamaları konusunda tavsiyede bulundu. 

Bir diğer Reddit kullanıcısı ise, altın değerinde bir tavsiye verdi. Kullanıcı, yatırımcılara ayı piyasası bitene kadar yalnızca güçlerinin yeteceği kadar yatırım yapmaları gerektiğini belirtti.  

Kripto yatırımları konusunda tecrübeli ve uzun süredir piyasanın içinde olanlar, ayı piyasasının uzun sürebileceğini ancak eninde sonunda sona ereceğinin farkındayken, piyasaya sürü psikolojisi ile atlayan yeni yatırımcılar ise durumu anlamakta güçlük çekiyor. Reddit kullanıcısı, yeni yatırımcılara şu önerilerde bulundu:  

“Temiz hava almak ve dışarıda biraz vakit geçirmek çok önemli. Grafikler canını mı sıkıyor? Yürüyüşe çık, çok iyi gelecek. Yapabileceğin en iyi yatırım kendine ve akıl sağlığına yaptığın yatırımdır.” 

Reddit’in kripto topluluğunda ayı piyasasıyla nasıl başa çıkılabileceği konusu tartışıldı. Topluluk tarafından, uzun vadeye odaklanılması gerektiği ve piyasadaki dalgalanmaların göz ardı edilmesi gerektiği vurgulandı. Bununla birlikte kripto kışı yıllarca sürebilir, ancak eninde sonunda bir boğa koşusuna dönüşecek bir döngüsel süreçtir. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto topluluğundan, ayı piyasasıyla başa çıkma rehberi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!