Darüşşafaka Basketbol, Galatasaray NEF’i 68-66 Yendi: DSK Token Yüzde 250’ye Varan Yükseliş Yaşadı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Darüşşafaka Basketbol, Galatasaray ile gerçekleştirdiği karşılaşmayı 68-66 galibiyetle tamamladı. Maçın hemen ardından DSK Token %250’ye yakın yükseliş yaşadı.

Dün saat 15.30’da başlayan Darüşşafaka – Galatasaray karşılaşması 68-66‘lık skorla Darüşşafaka galibiyeti ile sonuçlandı. Gün boyunca yükselişini sürdüren DSK Token, %250’ye varan yükseliş yaşadı.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 5. Hafta mücadelesinde Darüşşafaka Basketbol, 2 puan farkla Galatasaray karşısında kazandı. Karşılaşmanın, son çeyreğine 10 sayı geride giren Darüşşafaka, Galatasaray’ı yenerek ligdeki 2. galibiyetini aldı.

Bu durum spor kulübünün yerel token’ı olan DSK Token’ı da olumlu yönden etkiledi. DSK Token, 2,5 liralarda seyrederken 9,85 lira seviyelerine kadar yükseliş yaşadı.

Darüşşafaka Baş Antrenörü Selçuk Ernak karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, takımın arzu ettiği kimliğe uygun bir performans ortaya koyduğunu belirtti.

Bitexen’e üye değilseniz bu linkten üye olarak komisyon indiriminden faydalanabilirsiniz.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Darüşşafaka Basketbol, Galatasaray NEF’i 68-66 Yendi: DSK Token Yüzde 250’ye Varan Yükseliş Yaşadı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!