Hong Kong Rugby Union, NFT Pazar Yerini Başlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hong Kong Sevens turnuvası öncesinde, Hong Kong Rugby Union (HKRU), 28 Ekim’de NFT pazarının lansmanını duyurdu. NuArca Labs tarafından desteklenen dijital koleksiyon platformu, Rugby hayranlarını oyunlara bağlamayı amaçlıyor. Ayrıca platform, organizasyonun hayranlarına daha fazlasını vermesine yardımcı olacak ve aksiyonun bir parçası olmalarını sağlayacak. Aslında yaklaşan turnuvaya katılan hayranlar, dijital koleksiyonların kilidini açmak için bir hazine avına katılabiliyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Hong Kong Rugby Union, NFT Pazar Yeri Lansmanı

NFT pazar yeri lansmanını kutlamak için Hong Kong Rugby Union, uçan kırmızı ejderha maskotu Wai Bei’nin yer aldığı ücretsiz dijital koleksiyonları bırakıyor. İlginç bir şekilde maskot, Covid kilitlenmesi sırasında “kayboldu” ve sonunda metaverse giriş yaptı. Bununla birlikte 3 Kasım’a kadar yeni platforma giriş yapan her hayran, Wai Bei’nin yer aldığı ücretsiz bir NFT alacak.

Ayrıca Hong Kong Sevens turnuvasına katılan hayranlar “Wai Bei Nerede?” yarışmasına katılabilirler. Esasen stadyum boyunca gizlenen, beş adet QR kodunu aramaları gerekmektedir. Kodların her biri daha fazla ücretsiz Wai Bei koleksiyonunun kilidini açacak. Dahası, beşini de bulanlar VIP turnuva deneyimi kazanacaktır. Hong Kong Sevens genel müdürü Bryan Rennie şunları belirtti:

“Bu ilk ücretsiz koleksiyonlar ve OYUNLAR, hayranlarımızla yeni yollarla şakacı bir şekilde etkileşim kurUP onları planladığımız heyecan verici ve yenilikçi dijital deneyimlerle tanıştırmak için tasarlandı.” “Rugby hayranları gezegendeki en hevesli kişilerden bazıları… bu enerjiyi web3 topluluk kanallarında kullanmayı ve karşılık vermeyi amaçlıyoruz.”

NuArca Labs x Hong Kong Rugby Union

Önde gelen NFT yenilikçisi olan NuArca Labs, NFT pazarına Hong Kong Rugby Union’dan güç sağladı. Beyaz etiketli platformu, NFT işlemlerini çok daha basit hale getiriyor. Açıklamak gerekirse, kullanıcılar NFT’leri kredi kartıyla satın alabilirler yani dijital bir cüzdan kurmaları gerekmez. Bu şekilde, yatırımcıların bir yandan blok zinciri teknolojisinin avantajlarından yararlanırken bir yandan da teknolojik nitty-gritty hakkında endişelenmelerine gerek kalmaz.

Ayrıca NuArca Labs, Major League Rugby, Rugby League World Cup 2021, Hull FC ve diğer spor IP sahipleri için resmi NFT ortağıdır.

Platformda Yaklaşan Koleksiyonlar Nelerdir?

İlk olarak platform, Sevens serisinin hayranları için dört tür dijital koleksiyon yayınlayacak. Bunun içinde Hong Kong Rugby Union, turnuva öncesinde takım kartı NFT’lerini satacak. Ardından seri boyunca bir oyun topunu ve forma NFT’lerini açık artırmaya çıkaracak. Daha da önemlisi müzayede kazananları, turnuva sırasında kullanılan formalar ve top için NFT’yi kullanabilecekler.

Ek olarak Hong Kong FinTech haftası ve Golf günü katılımcıları ücretsiz hatıra NFT’leri alabilir. Ayrıca NFT sahipleri, Kasım oyunlarına ücretsiz bilet için hak kazanacak. Bununla birlikte stadyuma özel VIP erişimi için Altın bilet kazanma şansına sahip olacaklar.

Sonuç olarak Hong Kong Rugby Union NFT pazarı, HK7’nin tarihindeki en ikonik anlardan bazılarına ev sahipliği yapacak. Ayrıca hayranlar inanılmaz sanat eserleri, görüntüler ve benzersiz koleksiyonlar bekleyebilir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Hong Kong Rugby Union, NFT Pazar Yerini Başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!