Cadılar Bayramı temalı token’lar bu yıl da çok rağbet gördü!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto topluluğu güncel etkinliklerle ilgili yeni kripto para çıkarma konusunda hiçbir zaman çekince duymuyor ve Cadılar Bayramı da bir istisna olmadı. Kripto endüstrisi, şenliklerle birlikte para kazanmayı uman ve Cadılar Bayramı temalı token’lara akın eden yatırımcılara şahitlik etti.

Genel olarak belirli bir amaca hizmet eden bir kullanımları olmayan Cadılar Bayramı temalı kripto paralar, Twitter’daki kripto ekosistemini ele geçirmiş durumda. Bunun gibi hızlı bir şekilde yeniden adlandırılabilen ve alım satımlar için serbest piyasaya sürülebilen projeler, kullanıma hazır bir ürün olarak tedarik edildiğine dair başarılı bir geçmişe sahip.

Our target is 50 millions market cap an 0.01$ price

— Halloween Token (@CyberMetaWorld) October 28, 2022

Cadılar Bayramı token’ı gibi projeler, yukarıda da gösterildiği gibi yalnızca 50 milyon dolarlık piyasa değeri toplamak amacıyla ortaya çıktı. Cadılar Bayramı Hayaleti token’ı, Eylül 2022’de piyasaya sürüldü. Bu token, Binance Smart Chain’ki (BSC) en korkunç meme token’ı olduğunu iddia ediyor. Bu proje, ayrıca Elon Musk tarafından söylenen ve popüler bir hal alan “bunu aklına iyice sok” deyimini tanıtan Halloween Elon (SINK) token’ını destekliyor. 

ELON CHANGE HIS PROFILE PICTURE ! LFG ! ENJOY ! #Halloween #Binance #KuCoin #bscgemsx100 #crypto #Halloweentoken #meme #SINK #elonmusk
#elonmusktwitter #ShibaArmy #QOM #LUNACLASSSIC @shitcorpnews#halloweenfloki #saninu #efloki #twigeinu #twige pic.twitter.com/bIOx5diaCJ

— Halloween Elon (@halloweenelonn) October 29, 2022

BSC ağındaki bir diğer Cadılar bayramı temalı token ise Halloween Wars Token’dı. Bu token, yılın en heyecanlı zamanı olan Cadılar Bayramı’nın popülaritesini vurguluyor. Halloween Wars, her ne kadar projeyi pazarlama girişiminde bulunmasa da varlıklarını piyasa değerine kaptırma riski altında olan 17 takipçi kazanmış durumda. 

Halloween wars

Halloween wars is a community-centric and community-driven cryptocurrency project launched in the Binance Smart Chain network that aims to ride the hype of what many claim is the most exciting time of the year: halloween.
millions Mc Goal Before Halloween pic.twitter.com/ONQWsFGDkT

— Halloween Wars Token (@HalloweenWar) October 8, 2022

2022’nin en güçlü yarışmacılarından bir tanesi Cadılar Bayramı BSC oldu, ancak BSC tabanlı bu token’ın bir amacı yoktur. 

Solid chart for us! spread the word and join us https://t.co/ExEahBwk4r pic.twitter.com/fVlbBhuR57

— halloween bsc (@HalloweenToken) October 10, 2022

Yukarıda gösterildiği gibi, projede kısa süre önce geçici bir boğa koşusu meydana geldi. Ancak geriye dönük bir araştırma, ENDS/BNB çiftinin Binance veya herhangi bir borsada mevcut olmadığını ortaya koydu.  

Güncel etkinlikler üzerine inşa edilen token’ların piyasa fiyatında meydana gelen yükselişler, genellikle sahipleri kâr amacı güderek satma kararı alana kadar birkaç gün sürer. Bununla birlikte yatırımcıların bir token’ı satın almadan önce araştırma yapmaları oldukça önemli bir gereklilik haline geliyor. 

Twitter platformu, kripto dünyasının büyük bir çoğunluğuna ev sahipliği yapıyor. Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasıyla birlikte ise, Binance Twitter için kripto ve blok zinciri çözümleri geliştirmeye destek vermeye karar verdi. 

Öte yandan Cointelegraph’ın da bildirdiği gibi Binance CEO’su Changpeng Zhao, Musk’ın Twitter satın alımını 500 milyon dolarlık bir fonla destekleme taahhüdünde bulunmuştu. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cadılar Bayramı temalı token’lar bu yıl da çok rağbet gördü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!