Exclusive Shark Club NFT Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Exclusive Shark Club, neredeyse 200’den fazla benzersiz elle çizilen özellikten inşa edilmiştir. Exclusive Shark Club NFT nedir? adlı konu başlığımızı NFXHaber olarak bu makalemizde cevap vereceğiz.

Exclusive Shark Club NFT Nedir?

NFT projesi, ETH Blockchain’de yüzen rastgele oluşturulan yaklaşık 7.777 NFT’den oluşan bir etkileşimli P2E koleksiyonudur. Özellikle her Shark, farklı renkler, baskılar, yüzler, şapkalar, bling ve ekstra öğelerle birlikte gelmektedir. Aynı zamanda özel Köpekbalıkları, kullanıcılarına Köpekbalıklarını en özel şekline dönüştürebilme yeteneği vermektedir. Projenin hedefi ise; kullanıcılarına değerli yarar sağlamak ve Blockchain’deki en şeffaf NFT koleksiyonu olabilmektir.

Köpekbalığı Evrim Mağazası:

Köpekbalıklarınızı geliştirmenin birçok yolu bulunmaktadır. Ayrıca bunu yapacağınız yer Evrim Mağazasında mevcut olmaktadır. Shark’ınızı en özel şekline dönüştürebilmek için ihtiyaç duyacağınız her şeyi bu Evrim Mağazasında bulacaksınız. Özellikle çeşitli öğeler, Shark’ınız için birçok avantajlarla beraberinde gelmektedir. Köpekbalığınızın nelere ihtiyacı olduğuna karar vermek ise tamamen size kalmış. Bütün öğeler ise $ESC ile satın alınmaktadır.

Exclusive Shark Club Fiyatı Nedir?

29 Temmuz 2022’de 0,0077 ETH fiyatıyla basılan Exclusive Shark Club projesi, 7777 NFT koleksiyonudur. Mevcut taban fiyatı ise 0.001 ETH olarak görülmektedir. Toplam hacmi ise şu anda 0.425 Ethereum olarak görülmektedir.

Exclusive Shark Club NFT’nin OpenSea koleksiyondan toplam 1.3K adet parça dijital sanat eseri mevcuttur. OpenSea verilerine göre proje koleksiyonuna ev sahipliği yapan kişi sayısı şu anda 457 olarak görülmektedir.

Exclusive Shark Club NFT Nasıl Satın Alınır?

Şu anda bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcıların, Exclusive Shark Club NFT’nin OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edilebilmektedir. Fakat koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların yapmaları gereken birkaç işlem bulunmaktadır.

Bu NFT koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, öncelikle MetaMask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olması gerekmektedir. Çünkü MetaMask cüzdanı, OpenSea’de alım-satım yapmak için kullanılması gereken cüzdanlardan biridir. Özellikle cüzdan sahibi olunduktan sonra kişiler, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar ETH satın almalıdır. Daha sonra bu ETH’yi kripto para cüzdanına aktarılmalıdır. ETH, NFT alımlarında en çok kullanılan kripto para birimi olmaktadır. Alınan ETH’yi cüzdanına aktaran kullanıcılar son adım olarak dijital kripto para cüzdanını OpenSea’ye bağlamalıdır. Kullanıcı bağlantı kurduktan sonra, dilediği NFT’yi seçip, satın alma işlemlerini gerçekleştirilebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Exclusive Shark Club NFT Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!