Lucerne Festival İlk NFT Koleksiyonunu Başlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

80 yıllık klasik müzik kutlaması Lucerne Festival, Forward Festivali öncesinde benzersiz posterler içeren bir NFT koleksiyonu yayınlıyor. Ayrıca bir müzik festivali için ilk kez bir lansman düzenlenecek. NFT’ler dört Lucerne Festivali arşiv afişinin yer aldığı festivalin derin mirasını temsil edecek. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Lucerne Festival NFT’leri Neyi Temsil Ediyor?

Lucerne NFT’leri Forward Festivali doğrultusunda deneysel ve yenilikçi yolları takip ediyor. Patron-of-Art.com dijital koleksiyonları piyasaya sürecek. Ayrıca bu klasik festivalin ilk NFT koleksiyonudur. Bununla birlikte NFT’lerin satışı 2 Kasım 2022’de yalnızca Patron-of-Art.com’da başlıyor.

Lucerne Festivali icra ve sanat direktörü Michael Haefliger şunları söyledi: “Yalnızca canlı konser deneyimlerinde değil, aynı zamanda izleyicilerimizle etkileşim kurmada ve etkileşimde yenilikçi olmak Lucerne Festivali’nin DNA’sında var. İlk NFT koleksiyonumuzu piyasaya sürmekten ve geçmiş festivallerimizi temsil eden sanat eserlerini paylaşmaktan inanılmaz derecede heyecanlıyım. Bu yeni teknoloji bize, geleneksel kanallardan ulaşamayacağımız bir kitleye ulaşmanın yaratıcı bir yolunu sunmakta.”

Festivalin geçmişi 1938’e kadar uzanmaktadır. O sıralarda efsanevi İtalyan besteci Arturo Toscanini, solistlerin eşsiz bir orkestra oluşturduğu efsanevi bir “Concert De Gala”ya ev sahipliği yaptı. NFT koleksiyonu aynı zamanda festivalin en güzel anlarına ve Lucerne festivalinin zengin mirasına saygılarını sunacak. İlk NFT koleksiyonu şunları içerecek:

Uluslararası Müzik Festivali Lucerne, 1954 – Donald Brun Uluslararası Müzik Festivali Lucerne, 1991 – Niklaus TroxlerUluslararası Müzik Festivali Lucerne, 1994 – Rosmarie Tissi“Eros” – Lucerne Festivali, 2010 – Interbrand

Müzik NFT’leri için uygun bir zaman ve klasik festival son teknolojiyle endüstrinin yeni dalgasına uyum sağlamak için büyük bir hamle olarak adlandırılıyor.

Lucerne Festivali Nedir?

NFT koleksiyonunun bazı avantajları arasında özel Lucerne Festival Club Dostları’na kayıt, 2023 Bahar Festivali’ne sahne arkası ziyareti dahil iki ücretsiz bilet bulunmaktadır. Ayrıca Lucerne Festivali yayın hizmetine üç aylık ücretsiz erişim ve diğer fırsatlar yer alıyor. Avantajlar arasında Patron of Art Patrons Circle’a ömür boyu üyelikte bulunmaktadır. Bunlara ek olarak Michael Haefliger ve Dr. Stephan Holzer ile yüz yüze görüşme de dahildir.

Daha önce Internationale Musikfestwochen Luzern olarak bilinen festival, 1938 yılına kadar uzanıyor. Bugün İlkbahar, Yaz ve Sonbahar etkinlikleriyle önde gelen uluslararası klasik müzik festivalleri arasında yer alıyor.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Lucerne Festival İlk NFT Koleksiyonunu Başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!