Art Blocks, Snowfro’nun Projesini Sunuyor: Friendship Bracelets!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başarılı bir NFT koleksiyonu Chromie Squiggles’ın ardından Art Blocks kurucusu Erick Calderon, yeni bir proje olan Friendship Bracelets ile geri döndü. Üretken sanat projesi, özel bir dostluk simgesi oluşturmak için yaratıcı kodlama ve işlemeyi birleştirir. Popüler olarak Snowfro olarak bilinen Calderon, parçaları yapmak için sanatçı Alexis André ile işbirliği yaptı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Art Blocks’un Yayınlayacağı Erick Calderon’un Friendship Bracelets’i Nedir?

Friendship Bracelets, herhangi bir Art Blocks NFT sahibi için ücretsiz olarak sunulan Erick Calderon’un en yeni, yaratıcı sanat projesidir. Ayrıca André ile ortaklaşa oluşturulan parçalar, nakış ipi renklerine sahiptir. Özünde iki sanatçı, bir çocukluk bileziğinin tellerini kullanarak dijital sanatı anlamlı bir fiziksel nesne biçiminde temsil etmek için işbirliği yaptı.

Calderon projeyi kavramsallaştırırken, André estetik ve programatik olarak tasarladı. Özellikle parçalar Art Blocks’un büyümesi için gerekli olan yaratıcıları, yapımcıları, inşaatçıları ve koleksiyoncuları takdir etme şeklidir.

Art Blocks yaptığı açıklamada, “Bu projeye katılmak, hem çevrimiçi hem de IRL sanat topluluğunun bu evriminde bir katılımcı olduğunuzun bir işaretidir” dedi. “En iyi fikirleri ileriye taşıyorsun. Tüm bu hayali projelerin hayata geçmesinin sebebi sizsiniz. Ayrıca bütün bunları mümkün kılan, topluluğumuzdur. Açıkça söylemek gerekirse, size minnettarız ve bu bilekliği özel dostluğumuzun bir simgesi olarak kabul edeceğinizi umuyoruz!” diye ekledi.

Friendship Bracelets Nasıl Basılır?

Anlık görüntü sırasında bir Art Blocks parçasına sahip olan herkes, Erick Calderon’dan iki Friendship Bracelets talep edebilmektedir. basım ücretsiz iken, kullanıcılar gas ücretlerini ödemek zorunda kalacaklar. Koleksiyonun basımı 27 Ekim Perşembe (dün) saat 15:30’da gerçekleştirildi.

Art Blocks üretken parçalarında olduğu gibi, her Friendship Bracelets farklı renkler ve hareketli şekillerle benzersizdir. Bununla birlikte madencilere bileziklerinin fiziksel bir benzerini oluşturmak için resimli talimatlar verilecektir. Art Blocks’ın Marfa’daki topluluk etkinliğine katılanlar, özel Marfa Sunset Pallete bilekliği oluşturmak için malzemeler alacaklar.

Snowfro Kimdir?

Bir sanatçı, koleksiyoncu ve girişimci olan Erick Calderon, üretken sanat platformu Art Blocks’un kurucusudur. Başlangıçta seramik karo işiyle uğraşmasına rağmen, Snowfro her zaman bir sanat meraklısıydı. Bununla birlikte 2017’de NFT alanına yatırımcı olarak girdi. Ertesi yıl Art Blocks’u geliştirdiğinde, elde edeceği büyük başarıları hayal etmiyordu.

Böylece Snowfro, üretken sanat projesi Chromie Squiggles ile Art Blocks’u piyasaya sürdü. Bu canlı tonlarda, basit, sürekli değişen dalgalı çizgiler içeren bir 10K NFT koleksiyonuydu. Bugün, koleksiyonun tabanı 12.8 ETH’dir. Chromie Squiggles’tan sonra gelen proje olarak, Erick Calderon’un Friendship Bracelets’inin büyük bir talebi olması muhtemeldir. Ayrıca bazı NFT’lerin ikincil piyasalarda yüksek fiyatlar için satış yaptığını görmeyi bekleyebiliriz.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Art Blocks, Snowfro’nun Projesini Sunuyor: Friendship Bracelets!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!