NFTSTAR, Neymar’ın NFT Koleksiyonu İçin NR Sports’la Birleşiyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NR spor ve NFTSTAR şirketleri 25 Ekim’de bir anlaşma imzaladı. Ortaklık, piyasa kapitalizasyonlarını iyileştirmeyi ve özellikle futbol fanatikleri olmak üzere spor hayranlarını çekmeyi amaçlıyor. İş birliği neticesinde ‘Beastmode Metaverse X Neymar Jr NFT Collection’ adlı özel Non-Fungible Collection piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

NFTSTAR Hızla Yükselmenin İzinde

NFTSTAR Singapur PTE. LTD. (“NFTSTAR”), kısa süre önce Non-Fungible Token topluluğunun ve ticaret platformunun Brezilyalı profesyonel futbolcu Neymar Junior ile yakın iş birliği içinde NFT’lerin yeni bir versiyonunu başlatacağını duyurdu.

NFTSTAR, yalnızca Neymar Jr’ın kariyerinden sorumlu algı yönetimi konusunda uzmanlaşmış bir firma olan NR SPORTS tarafından yetkilendirilen hatıraların ticaretini yapacak. Şirket, birinci sınıf bir yıldızla (Neymar Jr) iş birliği yapma şansından dolayı oldukça heyecanlı durumda.

Şirkete göre birçok ünlü isim önceki döneme takılıp kalırken, Neymar Jr. ilerici bir zihne sahip. Bu iş birliği onun yaratıcılığıyla geleceğini etkileme arzusunu ve hayranlarıyla Web3 ortamında daha geniş bir toplumla iletişim kurma arzusunu göstermektedir. Beastmode geçmiş zamanda piyasaya duyuruldu ve JungleVIBES için ücretsiz bir para basımı sağladı. NFTSAR tarafından yapılan Twitter gönderisine göre Neymar Junior, organizasyonla iyimser geleceğe sahip olmaktan mutluluk duyuyor.

Proje kapsamında NFT sahipleri, Neymar Jr. ile sohbet etme, yalnızca sahiplere özel tanışma, etkinliklere katılma, benzersiz koleksiyon ürünleri kazanma ve daha birçok beklenmedik etkinlik şansına sahip olacak.

Neymar Beastmode, Futbol Taraftarlarını Çekmek İçin Ayarlandı

NR Sports ve Neymar Jr, özel proje yararlanıcılarına hizmet vermekle bağlantılı bir dijital koleksiyon geliştirmek için NFTSAR ile iş birliği yaptı. Katılımcılar, platform üzerinden veya ikincil pazarlar aracılığıyla satın alma yoluyla NFT’lerin sahipliğini elde edecekler.

Eşsiz Neymar Jr koleksiyonunun piyasaya sürülmesi şimdiden başladı. Bununla birlikte hayranlar, Neymar Jr koleksiyon web sitesine kaydolarak JungleVIBES NFT adlı ilk tokenlerini basabilirler. Ayrıca kullanıcılar Beastmode’a gitmeye ve harekete katılmaya da teşvik edilmektedir.

NFT Stars ve NR Sports Hakkında

NFT Stars (NFTS), Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiştir. Ayrıca NFT piyasa ekosistemine odaklanmış bir dijital sanat pazarıdır. Şirketin amacı, NFT sanat pazarını sanatçılar ve koleksiyoncular için daha erişilebilir hale getirmektedir. Bununla birlikte bilim, teknoloji ve halkla ilişkiler çözümleri sunmaktır.

Öte yandan NR Sports, dünya standartlarında futbolu Slovakya devletine ve genel olarak dünyaya getirmeyi amaçlayan bir Slovak spor organizasyonudur. Şirket, birkaç yıldır ünlü futbol kulüpleriyle çalıştı ve büyük uluslararası markalarla güvenilir bağlantılara sahiptir. Ayrıca 2008 yılından bu yana futbol menajerliği yapmaktadır. Ayrıca kurulduğu günden bu yana çok fazla tecrübe ve değer kazanmasıyla dikkat çekmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
NFTSTAR, Neymar’ın NFT Koleksiyonu İçin NR Sports’la Birleşiyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!