Rarible Geliştirilmiş NFT Platformunu Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rarible NFT pazarı, büyüyen NFT sektöründe erişimini genişletmek için bir dizi güncelleme yayınladı. DappRadar verilerine göre platform, şu anda en büyük dokuzuncu NFT platformudur. Rarible, platformun yeni genişletilmiş versiyonunu Rarible 2 olarak adlandırdı. Ayrıca önemli iki güncelleme yayınladı. Bu güncellemeler, bir Web3 toplayıcı aracı ve kullanıcılar için yeni token tabanlı ödülleri içermektedir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Rarible 2 Duyuruldu!

Tam olarak yeni bir platform olmasa da Rarible 2, kullanıcının NFT deneyimini kolay, sorunsuz ve eğlenceli hale getirmek amacıyla yaratılmıştır. Platform, Rarible’ın tamamen yeniden tasarlanmasıyla piyasaya sürülmüştür. Ayrıca Rarible, toplu bir pazar yeri haline gelmiştir. Bu yeni özelliklerle beraber, yeni bir oylama sistemi yayınlanmıştır. Ayrıca geliştirilmiş bir RARI token yardımcı programı başlatılmıştır.

Yayınlanan güncellemeyle beraber kullanıcılar, Rarible içindeki bir dizi Ethereum tabanlı NFT pazar yerinden NFT satın alabilecektir. Açıklamalara göre liste, OpenSea, LooksRare, X2Y2, Sudoswap ve Rarible Protocol tarafından desteklenen tüm topluluk pazarlarını içeriyor.

İlk olarak, kullanıcıların artık NFT’ler için her pazar yerini kontrol etmesi gerek kalmayacaktır. Kullanıcılar, aynı platformdaki tüm popüler Ethereum pazar yerlerinin NFT’lerini bulabilecektir. Ayrıca NFT satın alma işlemleri çok daha basit hale getirilmiştir.

İkinci olarak, kullanıcılar farklı pazar yerlerinden NFT’leri tek bir işlemle ekstra ücret ödemeden satın alabilecektir. Bu durum, kullanıcıların artık pazar yerlerinde birden fazla gas ücreti ödemesi gerekmeyeceği anlamına gelir. Özellik, işlem maliyetlerini önemli ölçüde azaltacaktır. Bununla birlikte Rarible, Rarible’da olmayan tüm NFT’lerin ilgili pazara bağlı olarak farklı alıcı ücretlerine tabi olduğunu açıklamıştır. Ancak platform, diğer pazar yerlerindeki listelemeler için herhangi bir ek ücret talep etmeyeceğini de belirtmiştir.

Platform Yeni Ödül Programını Tanıttı!

Platform yeni bir ödül programını tanıttı. İlk olarak, platformda NFT’leri listeleme ve satın alma ödülü olarak yerel token’ı RARI’yı yayınladı. Ayrıca token sahiplerine, merkezi olmayan özerk organizasyon RARI DAO’da yönetim haklarına sahip olma şansı verdi.

DAO, token sahiplerinin token’larını kilitleyebileceği yeni bir süreç başlattı. Platformun açıklamalarına göre, 100 RARI token veya daha fazlasını kilitleyenler bir dizi avantaj elde edecektir. Buna platformdaki yüzde 0 satıcı ücretleri, özel Discord erişimi, RARI Prime rozeti ve RARI token’ları dahildir. Ayrıca yeni ödül programına katılanlar, oylama süreçlerine katılabilecektir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Rarible Geliştirilmiş NFT Platformunu Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!