Shiba Inu, Amazon ve Netflix’te ödeme yöntemi olarak kullanılabilecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanada merkezli kripto ödeme altyapısı şirketi FCFPay, kullanıcıların artık FCFPay Visa kripto kartı aracılığıyla Amazon’da alışveriş yapmak ve Netflix aboneliklerini ödemek için Shiba Inu ekosistemindeki SHIB, BONE ve LEASH token’ları kullanabileceğine işaret etti. Böylelikle Shiba Inu, dolaylı yoldan Amazon ve Netflix’te bir ödeme yöntemi haline geldi.  

Aktarılan detaylara göre FCFPay; SHIB, BONE ve LEASH desteğini bu yılın temmuz ayında ağına eklemişti. Shiba Inu desteği, 195 ülkedeki 5 milyondan fazla çevrim içi mağazanın Shiba Inu ekosistemindeki token’ları ödeme yöntemi olarak kabul etmesine olanak tanımıştı.  

Shiba Inu, son dönemlerde pek çok ana akım marka, kurum ve platformda benimsenmeye başladı

Öte yandan; Shiba Inu, son dönemlerde pek çok ana akım marka, kurum ve platformda benimsenmeye başladı. Yakın zamanda dünyanın önde gelen dijital bağış toplama platformu The Giving Block ile yapılan ortaklık, Afrika’nın en eski ulusal parkı Virunga Ulusal Parkı’nın SHIB ile bağış kabul etmesinin önünü açtı. Bununla birlikte, Almanya merkezli yazılım şirketi SAP SE de kısa bir süre önce BitPay ile iş birliği yaparak çalışanlarının maaşlarının bir kısmını SHIB olarak almalarına olanak tanıdı.  

Benzer şekilde, Elon Musk’ın tünel inşaatı şirketi The Boring Company de sınırlı sayıda üretilen ‘Burnt Hair’ isimli parfümünün ödemelerinde Dogecoin yanında Shiba Inu’yu da kabul etti.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Shiba Inu, Amazon ve Netflix’te ödeme yöntemi olarak kullanılabilecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!