American Red Cross, Yardım için NFT Koleksiyonu Yayınladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

American Red Cross, Miami merkezli bir sanatçı olan Marlon Pruz ile çalışmalara başladı. İş birliği kapsamında bir NFT koleksiyonu yaratılmıştır. Amerika’da gerçekleşen Ian kasırgasından etkilenen insanlara, yardım etmek amacıyla yaratılan koleksiyon 10.000 NFT’den oluşmaktadır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

İnsani Yardımlar için NFT Koleksiyonu Kullanılıyor!

NFT koleksiyonu, Sweet.io pazarında satışa sunulmuştur. NFT’ler 14,99 dolar ile satın alınabilmektedir. Satışlardan elde edilen gelir, American Red Cross’a bağışlanacaktır. Bu da örgütün kasırganın geride bıraktığı felakete daha iyi yardımcı olmasını sağlayacaktır. Ayrıca binlerce kişinin yıkımdan sonra yaşanan ilk yardımlarına umut olacaktır.

American Red Cross Marka Pazarlama ve Yaratıcı Hizmetler Başkan Yardımcısı Selma Bouhl, açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘dijital koleksiyon düşünceli bir şekilde tasarlanmıştır. Bu dijital koleksiyon, Ian Kasırgası’ndan sonra ihtiyacı olan insanlara yardım etmek için kritik fonları toplayacak. Red Cross, bu büyük felaketten sonra muhtaç durumda kalan ailelere barınak, yiyecek ve rahatlık sağlamaktadır. Bunun için cömert bağışlara ve toplum desteğine ihtiyaç duyuyor’ dedi.

Binlerce evin yıkıldığı ve binlerce insanın yerinden edildiği Florida eyaletini 1935’ten bu yana vuran en ölümcül kasırga olarak, farklı gönüllü kuruluşlar ihtiyaç içinde kalan binlerce aileye yiyecek, barınak ve rahatlık sağlamak için 24 saat çalışmaya devam etmektedir.

NFT’lerin Kullanım Alanları Artıyor!

NFT’lerin dijital koleksiyon ürünleri olarak işlevselliklerinin yanı sıra, ödüller ve avantajlar açısından sundukları faydalar bulunmaktadır. Son dönemde NFT’ler farklı iş projeleri için fon toplamak için bir yol olarak kullanılıyor. Bununla birlikte, işletmeler para toplamak için NFT’leri kullanırken, kar amacı gütmeyen kuruluşlar da aynı şeyi yapmak istemektedir. UNICEF ve Dünya Yaban Hayatı Fonu gibi küresel kar amacı gütmeyen kuruluşların bu fikirden yararlandığı bilinmektedir. 49 ülkede 1,1 milyon okula yardım etme amacıyla UNICEF, Ethereum Blockchain’de basılan 1.000 NFT’lik bir koleksiyon aracılığıyla yakın zamanda yaklaşık 700.000 dolar toplamıştır.

NFT’ler belirli daha küçük ve daha kişisel hayır işleri yoluyla para toplamak için de kullanılmaktadır. Bunun bir örneği, çeşitli hayır kurumları için para toplamak amacıyla özel olarak tasarlanmış türünün tek örneği NFT’lerin bir derlemesi olan ZenFrogs Charity NFT koleksiyonudur. Ukrayna’da savaşın başlangıcında, Ukrayna tarihi ve kültürü ile ilgili 10 ZenFrogs NFT yayınlanmıştır. Bu satışlardan elde edilen gelir, çatışmadan etkilenenlere yardım etmek için UNICEF ve Ukrayna’ya bağışlandı.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
American Red Cross, Yardım için NFT Koleksiyonu Yayınladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!