Deadfellaz Cadılar Bayramına Özel NFT Koleksiyonunu Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cadılar Bayramına özel Deadfellaz, sınırlı sayıdan oluşan NFT oyuncu kartlarını duyurdu. Bunun için spor bahis şirketi DraftKings ile iş birliği gerçekleştirdi. Açıklamalara göre kartlarda, Deadfellaz IP’sine dönüştürülmüş 13 profesyonel futbolcu yer alacaktır. Ayrıca kartlar yalnızca DraftKings’in NFT fantezi futbol oyunu Reignmakers Football’da oynanabilir olacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Deadfellaz ve DraftKings, Cadılar Bayramına Özel Güçlerini Birleştirdi!

Draftkings, Cadılar Bayramı koleksiyonu için oyuncuları Deadfellaz karakterlerine dönüştürecek. Listedeki oyuncular arasında Nick Chubb, Jalen Hurts, Alvin Kamara, Kyler Murray, Deebo Samuel ve Matthew Stafford yer almaktaıdr. Şirket, bunların dışında kalan oyuncuları daha sonra açıklayacağını belitti.

Ortaklık, türünün ilk örneği olan birçok yardımcı program ile piyasaya sürülecektir. Örnek vermek gerekrse, NFT sahipleri, kapılı Deadfellaz temalı yarışmalara katılabilecektir. Ayrıca Deadfellaz temalı özel NFT ödüllerine erişebilecek. El olarak, 1.000.000 dolarlık Reignmakers Futbol ödül havuzundan pay almak için rekabet etme şansı da elde edecekler. Son olarak oyuncular, kartları 30 Ekim’den itibaren Cadılar Bayramı hafta sonu programı için kullanabilecektir. Koleksiyonun 25 Ekim’de DraftKings pazar yerinde satışa sunulması beklenmektedir.

Deadfellaz’ın Kurucu Ortağı Betty & Psych, girişimle alakalı açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘bu koleksiyonda DraftKings ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Web3 alanından fantezi spor hayranları gibi diğer topluluklara köprüler kurmayı seviyoruz. Bu bize heyecan kazandırıyor. Reignmakers ile olan bu iş birliği, Web3’ün değerini daha fazla gösteriyor. Ayrıca fantezi spor endüstrisine yenilik getirmek için güçlü bir fırsat sunuyor’ dedi.

DraftKings ortaklığı, Deadfellaz’ın Cadılar Bayramı için planladığı birçok aktivasyondan sadece biri olarak açıklanmıştır. En büyük IRL etkinliği olan DEADZONE LA, Cadılar Bayramı hafta sonunda gerçekleşecektir. Ayrıca etkinlik bir gece boyunca sürecek. Etkinlikte, canlı sanat ve müzikle dolu bir gece için toplulukla bir araya gelinecektir. Biletli etkinlik 29 Ekim’de LA’s Arts District’te Skylight ROW Dtla’da yayınlanacaktır.

Deadfellaz’ın Projeleri

Geçen yıl ağustos ayında piyasaya sürülmesinden bu yana Deadfellaz, sektörde ki en iyi PFP NFT projelerinden biri olarak kabul edilmektedir. NFT koleksiyonunun başarısı, kurucuları Betty ve Psych’ın çabaları sayesindedir. Ayrıca birkaç alt koleksiyon ve marka ortaklığıyla koleksiyon, gelişen topluluğu tarafından desteklenmektedir.

Deadfellaz, 10.000 zombi temalı NFT’den oluşan Ethereum tabanlı bir NFT koleksiyonu olarak piyasaya sürülmüştür. Bugün proje, ordu olarak adlandırılan 6.300 koleksiyoncuya sahiptir. Ayrıca, proje şu ana kadar yaklaşık 51 milyon dolarlık satış hacmi oluşturmuştur. Koleksiyondaki NFT’ler, 300 benzersiz özellikten rastgele oluşturulmaktadır. Ayrıca birçok nadir özellik olmasa da Deadfellaz NFT’yi nadir yapan, özelliklerin birleşimidir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Deadfellaz Cadılar Bayramına Özel NFT Koleksiyonunu Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!