Chainlink Yatırımcıları, 6 Ayda Sepetlerine 313 Milyon Dolar Değerinde LINK Ekledi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

LINK birikim bölgesinin yakınında gezinirken, farklı büyük Chainlink adresleri kohortları arasında bir çekişme var. 

Chainlink, bu yıl güçlü balina birikimine ve adres etkinliğine tanık oldu. 10.000-1 milyon LINK tutan köpekbalıkları ve balina adresleri, ayı piyasası başlarken token biriktirmeye devam etti.

Chainlink chainlink yatırımcıları, 6 ayda sepetlerine 313 milyon dolar değerinde link ekledi! 2

Kripto analitik platformu Santiment’in en son verilerine göre, bu yatırımcı grubu 3 Mart’tan bu yana cüzdanlarına toplu olarak 312 milyon dolar değerinde LINK tokeni ekledi.

“Chainlink’in köpekbalığı ve balina adresleri (10 bin ila 1 milyon $ LINK tutan) 2022 ayı piyasası boyunca birikmekle meşguldü. 3 Mart’tan bu yana, bu adresler toplu olarak cüzdanlarına 47.31M LINK ekledi. Bu, 312.7 milyon dolar daha fazla yatırım anlamına geliyor.”

Balinalar ve köpekbalıkları şu anda LINK’in dolaşımdaki toplam arzının %17,61’ini elinde tutuyor ve altı aylık süre boyunca varlıklarını %4,73 oranında artırıyor.Tipik olarak, bir birikim eğilimi, yukarı yönlü fiyat dalgalanmalarından önce gelir, ancak bu, Chainlink için geçerli değildir.Fiyat cephesinde, LINK geçen ayki kısa rallilerde elde ettiği kazanımların çoğunu sildikten sonra henüz bir atılım görmedi.En son satış baskısı, toplam dolaşımdaki arzın yaklaşık %54’ünü kontrol eden 10 milyondan fazla LINK’i tutan başka bir LINK adresi kategorisi tarafından tokenlerin boşaltılmasına bağlanabilir.10.000 ila 100.000 LINK arasında tutan balinalarda da çıkışlar gözlendi ve bu da bir satışa yol açarak hafta boyunca yaklaşık %9’luk bir kayba yol açtı.Biriken başka bir kohort, bakiyelerinin önemli ölçüde arttığını gören 100.000 ila 10 milyon jeton tutan LINK adresleridir.Şeylerin geliştirme tarafında, Chainlink kısa süre önce BNB, Ethereum, Moonbeam ve Polygon genelinde 15 entegrasyon duyurdu.Oracle sağlayıcı, Ontonomi parametrik sigorta platformu aracılığıyla bazı önemli endüstriyel sütunlardaki genişleme planları doğrultusunda kargo ve denizcilik sektörleri için hizmet sunumundaki yerini de güvence altına aldı.Daha yakın zamanda, Oracle ağ işletim maliyetlerini azaltmak için SCALE adlı yeni bir program başlattı.

Chainlink Yatırımcıları, 6 Ayda Sepetlerine 313 Milyon Dolar Değerinde LINK Ekledi!
Piyasa Analiz: Bitcoin 19 Bin Dolar İçin Savaşırken, Uniswap %8 Düştü!
Dogecoin (DOGE) Yatırımcıları, Risklerini Azaltmak İçin Bu Stratejiden Nasıl Yararlanabilir?
Ethereum Başka Bir Büyük Yükselişe Hazırlanıyor! İşte Bilmeniz Gereken Her Şey…
Ünlü Bloomberg Analisti, Bitcoin “Durdurulamaz Olgunlaşma Aşamasında” Diyor!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Chainlink Yatırımcıları, 6 Ayda Sepetlerine 313 Milyon Dolar Değerinde LINK Ekledi! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Chainlink Yatırımcıları, 6 Ayda Sepetlerine 313 Milyon Dolar Değerinde LINK Ekledi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!