Yatırımcının NFT Kredisi, 11 ETH’ye Mal Oldu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

11.5 ETH NFT kredisi çeken ve geri ödeyemeyen bir Mutant Ape NFT sahibi NFT’sini kaybettiğini açıkladı. NFT dünyasında krediler, son dönemde daha yaygın hale geldi. NFT kredisinde yatırımcılar, NFT’lerini büyük meblağlar için teminat olarak kullanıyorlar. Ancak gerçek hayattaki krediler gibi, bunun baz riskleri bulunmaktadır. Ayrıca genellikle işlemler, kredi alan kişinin lehine sonuçlanmamaktadır. Yaşanan bu durumda yatırımcı, son derece değerli bir NFT’yi kaybetti. Ancak bu basit bir durum değildir. Kredi çeken yatırımcı, saldırıya uğradıklarını iddia etmektedir. Borcu bundan dolayı ödeyemediğini öne sürüyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

NFT Kredisi MAYC NFT’nin Kaybıyla Sonuçlandı!

NFT kredileri her iki taraf için de önemli bir risktir. Ayrıca insanlar bu NFT kredi olayını düşünürken dikkatli olmalıdır. Genellikle düzenlenmiş kredilerle sağlanan yasal korumalar aynı değildir. Ayrıca birçok gri alan vardır. Ancak birçok kişi, bunları başarıyla kullanabilmektedir. NFT kredisi kullanmayı düşünen yatırımcı oldukça dikkatli olmalı ve kendi araştırmasını yapmalıdır. Riskler ve avantajlar göz önünde bulundurularak, krediler kullanılmalıdır.

CirrusNFT, ilk önce krediyle ilgili tweet paylaştı. Tweet’te, ‘birisi bu mutant için aldığı 11.5 ETH kredisini bu sabah zamanında ödeyemedi. Bir saat içinde haciz işlemleri tamamlandı. Ayrıca devamında satışa sunuldu ve 22 ETH’ye satıldı. Kredi kullanacaksanız, sorumluluklar yerine getirilmelidir. Sorumlu bir şekilde ödünç alın dostlarım’ yazdı.

İstatistikler, MAYC NFT taban fiyatının değerinin 14 ETH civarında olduğunu göstermektedir. Söz konusu NFT, Mutant Ape 10269’nin, 22 ETH’ye satışı gerçekleştirilmiştir. Bu NFT kredisini başlatan kişinin 10,5 ETH zarar ettiği anlamına gelmektedir.

Kredinin arkasındaki kişi de tweet’e yanıt olarak durum hakkında yorum yaptı. GmPotatodog olarak bilinen kredi veren, ‘ben borç verendim. Temkinli olma duygusuna katılıyorum. Ancak bağlam burada biraz farklı. Borçlu saldırıya uğradı. Ayrıca bu sebeple geri ödeyemedi. Bir süre önce iletişime geçtik. Bir şeyleri telafi edebilmesi için ona geri ödemenin üzerindeki geliri gönderdim’ dedi.

Açıklığa kavuşturmak gerekirse, kredi kullanan yatırımcı bir hack saldırısına uğradığını iddia etmektedir. Bunun sonucunda kredi alan kişi, krediyi geri ödeyememiştir. Ayrıca borç veren haciz ettiği NFT’nin satışından kar etmiştir. Borç veren, kişiye yardım etmek için kredi miktarının üzerinde olan ETH’leri mağdura gönderdiğini iddia etmektedir.

Yatırımcının NFT Kredisi, 11 ETH’ye Mal Oldu! yazısı ilk önce NFXHaber.com üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yatırımcının NFT Kredisi, 11 ETH’ye Mal Oldu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!