Shopify, Tezos NFT Desteğini Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tezos NFT’leri Shopify platformunda desteklenecek. Bu Taco NFT bağlılık otomasyon aracılığıyla gerçekleştirilecektir. Yazılım geliştiricisi Taco Labs inc. Tezos Blockchain’i entegre etti. Ayrıca Tezos’taki markaların sadakat ödülleri, oyunlaştırma ve sahiplik yoluyla müşterilerle olan bağlantılarını derinleştirmelerine olanak sağlayacaktır. Markalar, müşteri katılımını ve müşteriyi elde tutma oranını artırmak için Web3 otomasyon çözümünü kullanabilecektir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Shopify NFT Sektöründe Girişimlerini Genişletiyor!

Shopify NFT sektöründe araştırmalarına devam ediyor. Şirket yakın zamanda yaptığı bir açıklamayla NFT’leri platformda destekleyeceğini açıkladı. Kısa bir süre sonra şimdi, Tezos Blockchain’in entegrasyonunu duyurdu. Tezos’un Blockchain geliştirme ekibi Trillitech’in Ticari Direktörü Edward Adlard açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘Taco uygulamasının Tezos’a yakın zamanda entegrasyonu oldukça önemli. Bu dünyanın dört bir yanındaki Shopify mağazalarına müşterilerle etkileşim kurmanın bir yoludur. Ayrıca hızla büyüyen Tezos NFT ekosistemine bağlanmanın yeni bir yolunu sunmaktadır. Giderek daha fazla marka, düşük gas ücretleri ve enerji verimliliği nedeniyle NFT’lerini Tezos’ta kullanmayı tercih ediyor. Ayrıca inovasyon için zengin bir ortam yaratıyor’ dedi.

Tezos’un enerji açısından verimli tasarımı ve düşük basım maliyetleri, dünya çapında çeşitli NFT sanatçılarını ekosistemine çekmiştir. En büyük NFT sanat pazarlarından biri olan Objkt gibi büyük NFT platformlarına ev sahipliği yapan Tezos Web3 alanında önemli bir oyuncudur. Artık Shopify’da Taco NFT sadakat otomasyon uygulaması aracılığıyla desteklenen Tezos NFT’leri ile markalar, müşterilerini Tezos NFT’lerle sorunsuz bir şekilde ödüllendirebilecektir.

Son zamanlarda ADCC Dünya Şampiyonalarında, Tezos NFT’leri Taco uygulaması aracılığıyla kullanılmıştır. Ayrıca bir giyim markası olan Future Kimonos üyelerine, büyük bir avantaj sunmuştur. Future Kimonos’un Direktörü James McCombe açıklama yaptıç Açıklamasında, ‘ Tezos NFT’lerini ADCC dünya şampiyonasında kullanmanın ne kadar kolay olduğunu görünce sevindik. Taco’nun Shopify entegrasyonuyla, anında yardımcı program ekleyebildik. Ayrıca üyeleri özel eşantiyonlar ve ödüllerle ödüllendirdik. Tüm bunları rekor sürede, herhangi bir kod yazmak zorunda kalmadan yaptık’ dedi.

Taco NFT Otomosyonu

Taco markaların, sürükleyici çok oyunculu oyunlar, simgeleştirilmiş üyelik katmanları, ödül puanları ve tavsiye programları gibi ilgi çekici tüketici deneyimlerini başlatmak için Web3’ten yararlanmasına yardımcı olmaktadır. Ayrıca Shopify eklentisi artık kullanıcıların Tezos NFT’lerini kullanarak özel indirimler sunmasına olanak tanıyacaktır.

Tezos ve Taco arasındaki iş birliği, daha geniş çapta benimseme getirecektir. Ayrıca Web2’den yeni bir Web3 kullanıcısı dalgasının dahil edilmesi için bir katman sağlayabilir. Bunu başarmak için Tacos, Shopify kullanıcıları için sorunsuz bir Tezos NFT deneyimi yaratmalıdır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Shopify, Tezos NFT Desteğini Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!